El masculí del CNSA té símptomes de recuperació i guanya al Mediterrani (8-12)

06.02.2012 00:46

Havia de ser un any il·lusionant a la piscina Pere Serrats de Sant Andreu. Carlos Bellón agafava el timó de l'equip masculí i hi havia grans esperances dipositades en el projecte. Peròe l treball ha trigat a donar els seus fruits. La primera victòria de la temporada en divisió d'Honor no va arribar fins la jornada 8, davant del dèbil Túria. Ara, dues victòries de prestigi, a casa contra el Catalunya, i sobretot aquest cap de setmana a la piscina del Mediterrani, fan que els de Bellón es trobin en el millor moment de la temporada coincidint amb el final de la primera volta i just abans de la Copa del Rei que acollirà la piscina andreuenca i en la qual el CNSA i prendrà part com a equip amfitrió

Dissabte elsandreuencs van portar la inciativa des del principi. Un parcial de 1-3 al final del primer quart feia creure en les esperances visitants, que es van veure reforçades després d'arribar a dominar per 1-5 al llarg del segon parcial. Abans del descans, però, reacció local que ha posat el 4-6 al marcador, resultat amb el que s'ha arribat al descans. Però els de Bellón no han baixat els braços, i amb un nou parcial d'1-3 han deixat sentenciat l'enfrontament.

La dupla Mitjatovic-Kucarova ha estat letal pels andreuencs. Ara, els de Carlos Bellón són encara penúltims, però amb 10 punts i només a un punt de Catalunya i Mediterrani. Així doncs, s'aconsegueix acabar la primera volta de forma esperançadora després d'un fluix inici. Caldrà veure quines prestacions ofereixen els jugadors del CNSA en la copa del rei. Abans però, tenen un altre compromís de la Divisió d'Honor. Serà dissabte contra el totpoderós Atlètic Barceloneta a la piscina de Sant Sebastià. Recordem que al partit d'anada el CNSA va aconseguir empatar amb el líder. Fins ara aquest matx a estat un dels únics dos que el Barceloneta no ha pogut guanyar.