El Manlleu completa el grup V

28.06.2015 21:39

Barcelona (G.Pérez).- El Manlleu s'ha convertit en el vintè equip del grup cinquè de Tercera Divisió per a la temporada 2015-16. Els osonencs han salvat la categoria i han evitat el descens compensat gràcies a que la Pobla de Mafumet ha pujat a Segona B.

El filial grana havia de remuntar el gol en contra del partit d'anada enfront el Gerena. Ho ha fet, tot i que només l'ha pogut igualar i, per tant, l'ascens s'ha decidit als penals. Els tarraconins han estat més encertat des dels onze metres i han aconseguit la fita històrica d'arribar per primera vegada a la tercera categoria del futbol espanyol.

Per tant, el Sant Andreu ja coneix quins seran els seus 19 rivals la propera temporada. Entre ells destaquen els derbis barcelonins enfront Montanyesa, Europa i Júpiter, o clàssics del futbol català com el refundat Figueres, el Granollers, el Palamós o el Manlleu. També hi haurà duels inèdits com el que es disputarà contra l'Ascó, el Santfeliuenc o el Sabadell B. La resta d'equips seran el Vilafranca, el Prat, el Terrassa, el Rubí, el Masnou, el Cerdanyola, el Peralada, el Gavà, el Manlleu i el Morell.