El líder en té prou amb mitja part

03.11.2014 23:06

Sant Adrià del Besòs (L.Espallargas). - El juvenil A del Sant Andreu ha encaixat una contundent derrota per 6 a 0 davant l'Espanyol, un del equips més forts del grup català de la Lliga Nacional i líder del campionat. Els blanc-i-blaus només han necessitat la primera part per sentenciar el partit. En només 15 minuts han fet sis gols que han deixat els quadribarrats molt tocats anímicament.

Com ja va sent habitual en els darrers partits del Sant Andreu, els jugadors de Rubén García han realitzat un fluix primer temps que els ha condemnat per complet. No obstant això, en aquest cas no ha sigut perquè els quadribarrats hagin realitzat un mal joc com havia succeït últimament, sinó perquè l'Espanyol ha sigut letal en atac. Els ‘periquitos’ han demostrat el seu potencial i el motiu del seu lideratge sentenciant el partit en els primers 45 minuts.

Les arribades rivals a porteria andreuenca, a més de ser nombroses, han sigut molt efectives. Martí Soler ha obert la llauna al minut 24 i Adrián Rivas, després, ha firmat un pòquer de gols al seu compte particular en només 10 minuts. Mentre els blanc-i-blaus encara celebraven la maneta de gols, Javier Puado ha tancat el marcador amb el sisè pels de Sant Adrià.

Al descans, Rubén García ha fet entrar quatre jugadors de camp per intentar frenar l'embranzida perica. Els quadribarrats han mostrat una cara totalment diferent i han arribat a crear perill a la porteria de Carles Santaló, porter perico.

L’Espanyol s'ha quedat deu jugadors en el minut 55 quan el golejador del partit, Adrián Rivas, ha vist la vermella directa per una agressió. Amb un home menys, l'Espanyol ja no ha buscat tant la porteria rival sinó que s'ha limitat a elaborar un bon joc i tenir el control del partit. El marcador ja no s'ha mogut en tot el partit.

El Sant Andreu es troba en la sisena posició de la lliga nacional juvenil. Tanmateix, està situat en llocs d'ascens, ja que només hi ha el Girona per damunt, segon classificat, amb opcions a pujar de categoria.

Camp: Ciutat Esportiva Dani Jarque

Espanyol: Carles Santaló, Gonzalo Ávila, Adrià Giner, Joel Sierra (Jaume Villar 70'), Oscar Melero, Marc Manchón (Àlex Bermejo 53'), Jordan Gutiérrez, Martí Soler, Rubén Enri, Javier Puado (Steven Nicanor Prieto 66') i Adrián Rivas.

Sant Andreu: Marc Priego, Pol Fàbrega, Cristian Pazo, Jordi Méndez, Pol Huerta (David Ortega 46'), Guillem López, Ferran Roca (Joel Armengol 46'), Albert Pàrraga (Alberto García 46'), Xavier Pérez (Brian Ragageles 46'), Kevin Alarcón i Oriol Fernández.

Àrbitre:  Ponce Moreno. T.G.: Marc Manchón  / Albert Pàrraga, Pol Fàbrega i Cristian Pazo T.V.: Adrián Rivas

Gols: 1-0, Martí Soler (24'). 2-0, Adrián Rivas (27'). 3-0, Adrián Rivas (32'). 4-0, Adrián Rivas (35'). 5-0, Adrián Rivas (37'). 6-0, Javier Puado (37').