El juvenil s’estrena amb victòria

31.08.2014 18:53

Barcelona (G.Adalid/P.Mitjans).- L’equip juvenil de la Unió Esportiva Sant Andreu va sumar dissabte a la tarda els tres primers punts de la temporada. Els de Rubén García van guanyar per 0-1 al camp de l’Escola de Futbol Mataró i, d’aquesta manera, han començat amb bon peu l’objectiu de la temporada; tornar a la Divisió d’Honor.

Jordi Méndez, ex-jugador del juvenil B del club, va ser l’autor de l’únic gol del l’encontre. El defensa andreuenc va obrir la llauna just abans del descans – al minut 40 – i va servir per certificar la victòria quadribarrada.

Després d’una temporada complicada, el juvenil A del Sant Andreu ha fet importants canvis en la seva plantilla que sembla que comencen a donar els primers fruits. Així, dels quinze jugadors que van disputar dissabte algun minut, només un, Sergio Velarde, havia jugat amb el juvenil de l’any passat.

La propera setmana els de García Vilagrasa s’estrenaran al Narcís Sala contra l’Escola F. Gironés-Sabat “A”.