El juvenil A es consolida com a colíder

21.09.2014 00:34

Barcelona (L.Espallargas). - El juvenil A del Sant Andreu continua sense conèixer la derrota en lliga després de la victòria d'aquest dissabte (1-0) davant la Vila Olímpica al Narcís Sala. Un gol d’Alberto Garcia des del punt de penal a la segona part ha fet justícia al que s’ha vist sobre el terreny de joc i ha permès sumar els tres punts pel conjunt quadribarrat, que es manté com un dels colíders de la lliga.

L'encontre de la quarta jornada de Lliga Nacional ha enfrontat dos equips nous en aquesta competició. Les seves situacions, però, molt diferents i això s'ha reflectit al llarg del partit. El Sant Andreu va baixar des de la Divisió d'Honor mentre que la Vila Olímpica va aconseguir l'ascens, per segon any consecutiu, de preferent a nacional.

La primera part no ha sigut molt vistosa per part de cap dels dos equips. L'ansietat del jugadors del Sant Andreu per arribar a marcar els ha fet caure constantment en precipitacions i pèrdues de pilota infantils. No obstant això, els quadribarrats, que han tingut el control de la pilota, han arribat a porteria rival, però sense perill. La Vila Olímpica, per la seva banda, amb prou feines ha inquietat el marc de Marc Priego.

En el segon temps s'ha vist un partit completament diferent al dels primers 45 minuts gràcies a diverses substitucions de l'entrenador del Sant Andreu, Josep Llop. La xerrada del descans ha canviat la predisposició dels futbolistes del juvenil, que han sigut millors amb la pilota. Els errors s'han esvaït i les ocasions han arribat amb molt de perill. En una d'aquestes, Kevin Alarcón ha penjat la pilota a l’interior de la gran des del vèrtex esquerre de l’àrea penal. Oriol Fernández ha controlat l’esfèrica i ha provocat un penal que Alberto Garcia s'ha encarregat de transformar.

Amb l'avantatge en el marcador, els jugadors de Josep Llop han endarrerit posicions per tal de conservar el resultat. La Vila Olímpica ha buscat l'empat i ha tingut alguna arribada que no ha pogut transformar.

Després de quatre jornades, el Sant Andreu suma 10 punts i se situa en segona posició empatat a punts amb la Damm, líder de la lliga per la diferència de gols. La Vila Olímpica, l'altra cara de la moneda, continua sense puntuar i és el penúltim de la lliga.

Camp: Mpal. Narcís Sala. 200 espectadors.

Sant Andreu: Marc Priego, Pol Fàbrega, Cristian Pazo, Jordi Méndez, Pol Huerta, Guillem López (David Ortega 35'), Ferran Roca (Brian Ragageles 72'), Joel Armengol (Albert Parraga 75'), Oriol Fernández, Kevin Alarcón i Víctor Molina (Alberto Garcia 52').

Vila Olímpica: Jordi Suils, Omar Patrick Castro, Javier Romero, Fabio Canavese, Antonio Mejias (Joanquín García 85'), Manuel Sesma (Marc Bautista 51'), Juan Jose Navarro, Branco Abel Brizuela (Marc Puente 80'), Javier Navarro, Aleix Ballesteros i Alex Oliva (Mario Martos 72').

Àrbitre:  Lopez Carballo, Cristian (català). T.G.: Pol Fàbrega, David Ortega / Juan Jose Navarro, Antonio Mejias, Fabio Canavese, Javier Navarro i Omar Patrick Castro

Gols: 1-0 Alberto Garcia (70').