El Juvenil A deixa escapar els primers punts

07.09.2014 16:14

Barcelona (G.Adalid).- El Juvenil A del Sant Andreu ha empatat enfront el Gironès-Sàbat (2-2) en el primer partit davant de la seva afició. El conjunt de Rubén Garcia ha fet una gran actuació a la primera part, portant el ritme del partit, però en la segona, els gironins han exercit una forta pressió a la sortida de la pilota andreunca que ha dificultat molt la creació de joc.

En els primers compassos de l’enfrontament, el Sant Andreu ha mogut molt bé l’esfèrica fins a arribar a la frontal de l’àrea contraria però els defenses del Gironès-Sàbat han estat més ràpids que els atacants i han tancat els espais, neutralitzant qualsevol opció de xut. Però, en el minut 12, Jordi Méndez ha aconseguit centrar una pilota que Ferran Roca ha rematat a plaer inaugurant el marcador pels quadribarrats.

El Sabat ha buscat l’empat amb un futbol directe, aprofitant els seus jugadors més físics i passades llargues precises. En el 30’, Eric Ridao ha caçat una pilota mal rebutjada pels centrals del Sant Andreu per posar la igualtat al marcador.

Els dos conjunts s’han mantinguts fidels a la seva filosofia de joc i han tingut ocasions de perill però tant Marc Priego, el porter local, com Ivan Romero, el visitant, amb bones intervencions han salvat la majoria. Fins que, a manca d’un minut pel descans, Oriol Fernàndez ha fet esclatar a la parròquia andreunca anotant el 2-1.

A la represa, els visitants han optat per un plantejament tàctic més agressiu, pressionat la sortida de la pilota per part dels andreuencs per dificultar-los la creació de joc. El Gironès-Sàbat ha tingut més possessió i, també, més ocasions de perill. Li ha costat, però, definir. Per això, no ha estat fins el minut 85 quan els esforços dels gironins han trobat premi. Eric Ridao ha fet el doblet i l’empat.

En l’últim tram, el partit s’ha trencat amb moltes impressions per part dels dos conjunts i l’àrbitre ha tingut més protagonisme ensenyant diverses targetes. De fet, ha expulsat el tècnic andreuenc per protestar. Al final, el juvenil quadribarrat no ha pogut evitar que els dos primers punts de la temporada s’hagin escapat del Narcís Sala.

Camp: Narcís Sala. 200 espectadors.

Sant Andreu: Marc Priego, Pol Fàbrega, Pol Huerta, Mikel Bergerandi (Víctor Molina 74’), Jordi Méndez, Guillem López, Ferran Roca, Joel Armengol, Oriol Fernàndez (Brian Ragageles, 69’), Kevin Alarcon i Sergio Velarde.

Gironès-Sàbat: Ivan Romero, Guillem Rodriguez (Pau Xifra, 46’), Gerard Mas, Antonio Fernández (Josep Vergara, 72’) , Yaya Sidibe, Gerard Romagos, Biel Basca, Sergi Garcia (Ivan Toribio, 54’) , Alex Devia (Jose Miguel Viso, 46’) , Eric Ridao i Carlos Corominas.

Àrbitre: Altemir Vidal (català). T.G: Joel  Armengol, Jordi Méndez, Marc Priego, Brian Ragageles / Gerard Mas (2, 88’). T.V: Rubén Garcia (88’).

Gols: 1-0 Ferran Roca (12’). 1-1 Eric Ridao (30’). 2-1 Oriol  Fernàndez (44’). 2-2 Eric Ridao (85’).