El juvenil A comença a somiar

15.09.2014 22:37

Barcelona (G.Pérez).- El juvenil A del Sant Andreu és un dels quatre equips que encapçalen la classificació a la Lliga Nacional després de sumar els tres punts en la seva visita al camp del Mollet. Els jugadors de Rubén García han guanyat per 0-2 i, d’aquesta forma, es van recuperar de l’ensopegada de la setmana anterior al Narcís Sala. El conjunt quadribarrat, amb aquest marcador, certifica la voluntat de lluitar per tornar a la Divisió d’Honor.

El juvenil, que ja havia sumat els tres punts en el seu primer desplaçament a Mataró, ha donat una molt bona imatge davant un rival que també es mantenia invicte. Des del primer moment, han portat les regnes del duel tot i que el premi s’ha fet esperar fins al final del primer temps. Després de vàries oportunitats generades tot i que el Mollet s’ha tancat molt al seu camp, el Sant Andreu ha aconseguit avançar-se gràcies a un gol de Jordi Méndez.

Al segon temps, l’equip ha sortit conscient que no podia deixar al seu rival l’opció de reaccionar. Concentració màxima i, sobretot, una genialitat. La d’Oriol Fernández, jugador que ja ha tingut minuts en amistosos amb el primer equip, ha demostrat la seva qualitat. Barret a un defensor del Mollet i definició perfecta davant la porteria local per sentenciar.

A partir d’aquí, el Sant Andreu ha sabut jugar a la perfecció amb el marcador favorable. S’ha defensat amb ordre i, fins i tot, ha tingut opcions d’ampliar distàncies. En cap moment ha perillat un triomf que permet als andreuencs començar a somiar.

Fitxa tècnica

Camp: Municipal Germans Gonzalvo.

Mollet: Jonatan, Marc, Nil (Jon, 46’), Cristian, Yeray (Cristian González, 76’), Delgado, Jalal, José Carlos (Pablo, 55’), José González, Villalba i Marcos (Edgar, 61’).

Sant Andreu: Marc Priego, Pol Fàbrega, Jordi Méndez, Pol Huerta, Nico Costa, Guillem López, Ferran Roca (Ortega, 61’), Joel Armengol (Brian, 79’), Oriol Fernández (Mikel, 89’), Kevin Alarcón i Velarde (Molina, 52’).

Àrbitre: Carrero Romera. T.G.: Nil, Delgado, Jalal, Pablo / Guillem López i Pol Fàbrega.

Gols: 0-1, Jordi Méndez (44’). 0-2, Oriol Fernández (48’).