El femení s’imposa per golejada

07.10.2014 10:04

Barcelona (C.Borràs).- Després de dues jornades sense sumar cap punt, el Sant Andreu s’emporta una treballada victòria contra el Lloret, en un partit on les noies de Xavi Peris han estat molt encertades establint un marcador de 4 gols a 0.

Amb la pressió de guanyar per no començar a quedar despenjades de la classificació, les quadribarrades van sortir molt motivades des de l'inici amb la intenció d’obrir ràpid el marcador. D’aquesta manera, les primeres ocasions de perill eren del conjunt local que va posar a prova la portera gironina. El Lloret per la seva s’apropava a l’àrea local mitjançant jugades al contraatac o aprofitant algun error andreuenc.

Passat l’equador del primer temps, cada vegada el Sant Andreu tenia el duel més controlat però no va ser fins el minut 34 que Laia Castilla va obrir la llauna amb un potent xut des de la frontal de l’àrea que Sandra no va saber aturar. Amb el resultat a favor, les noies de Xavi Peris no es van relaxar i a falta de dos minuts pel descans, Anna Llaona va interceptar una passada visitant i després de superar a una rival xa xutar a l’escaire de la porteria fent impossible l’estirada de la portera.

A la represa, les locals van saber aguantar l’avantatge al marcador mantenint llargues posessions de pilota que acabaven en ocasions de gol. A mesura que passava el temps, el partit evolucionava cap a un monòleg quadribarrat mentre el Lloret es resignava a esperar la seva oportunitat mitjançant el contraatac. Quan semblava que no hi hauria més gols, una centrada d’Eybis era rematada per Carla Sagré al fons de la xarxa sentenciant el partit. Tres minuts més tard, Carla Borràs posava la cirereta del partit amb un fort xut des de la frontal de l’àrea en el qual Sandra no va poder fer res per aturar-lo.

Amb aquest resultat, el Sant Andreu suma la segona victòria de la temporada i es posiciona a la sisena plaça amb sis punts. La propera jornada s’enfrontarà a l'Igualada.

Sant Andreu (4): Sònia, Marta Zaragoza, Gemma, Júlia, Sheila, Mariona, Carla Borràs, Laia Castilla, Carla Sagré, Michelle i Anna Llaona. També van jugar Torras, Natàlia, Jessi i Eybis.

Lloret (0): Sandra, Nora, Ana Rios, Laia, Mireia Lucena, Marta Enrich, Noemí, Ana Crillo, Rebeca, Ana Garcia i Mir. També van jugar Eva, Gallego, Marta i Elena

Gols: 1-0, Laia Castilla, 2-0, Anna Llaona; 3-0, Carla Sagré; 4-0, Carla Borràs.