El femení no aconsegueix puntuar a Saragossa

29.09.2014 23:23

Saragossa (C.Borràs).- El Sant Andreu ha caigut per segona jornada consecutiva contra un Transportes Alcaine B molt ben situat en defensa. Les quadribarrades s’han topat amb un mur i no han pogut evitar la derrota per 2-0.

Després de l’ensopegada de la setmana anterior davant el Vic, les noies de Xavi Peris arribaven a Saragossa amb ganes i motivació de sumar tres punts i fer un bon paper. D’aquesta manera durant els primers compassos de partit, les quadribarrades han sortit molt motivades creant ocasions de perill amb la intensió de posar-se ben ràpid davant al marcador. Però, poc a poc, les visitants s’han apropiat de la pilota i, fruit d’això, s’han avançat en el marcador. Un xut llunyà de Laura Palomino s’ha introduït a la porteria després que Sonia no aconseguís rebutjar la pilota.

Amb el gol, el Sant Andreu ha tardat en reaccionar i el duel s’ha transformat en un joc descontrolat amb pilotes a l’aire buscant l’esquena de la defensa rival. Les locals, amb el marcador a favor, han aprofitat la situació per perdre temps i arribar a la fi del primer temps.

A la represa, les aragoneses han seguit la dinàmica de desfer-se de la pilota a l’espera que fos el Sant Andreu qui s’apropés al seu camp. Però les locals, molt ben situades en defensa han rebutjat qualsevol ocasió de perill. En una jugada aïllada, Naima s’ha fet amb l’esfèrica i s’ha escapat entre tres rival per acabar finalitzant a porteria establint el 2-0 definitiu.

Amb el resultat pràcticament sentenciat, el Sant Andreu ha jugat ja més amb el cor que amb el cap i ha lluitat totes les pilotes per intentar retallar distàncies, però sense encert. Poc a poc el temps, s’ha anat esgotat i el gol no ha arribat. Així, les quadribarrades han sumat la segona derrota consecutiva i ja tenen la mirada posada en el proper partit a casa contra el Lloret.

Camp: Calvo Pedrós. 150 espectadors.

Transportes Alcaine B: Nerea Gorria, Paola Cebollada, Ana Sáenz de Pipaon, Mónica Latorre, Alejandra Bernal, Elena Pradilla (Diana, 48’), Bárbara Gallego ( Irene Gayarre, 64’), Carolina Morales, Laura Boix, Alba Alvarez (Carolina García, 79’) i Laura Palomino (Naima, 69’).

San Andreu: Sonia Llop, Carla Sagre, Julia Jarque, Gemma Castelo, Eybis Medina (Clara, 75’), Jéssica León (Michelle, 60’), Anna Llaona, María Zaragoza, Marlene Villnaueva (Mariona, 60’), Laia Castilla (Torras, 75’) i Carla Borras.

Àrbitre: Asensio Silva. T.G. -/-.

Gols: 1-0, Laura Palomino (24’). 2-0, Naima García (71’).