El femení mostra el camí al primer equip

01.05.2014 14:36

Barcelona (C.Borràs).- Les noies del Sant Andreu no van fallar en la primera de les dues finals que tenien per certificar la permanència de la categoria. El rival, l’Igualada, ja salvat la jornada anterior va sortir amb la intenció de posar les coses difícils a les quadribarrades, però les ganes i la motivació locals van afavorir la victòria final per 3-0, resultat que, tret d’una combinació gairebé impossible, garanteix a l’equip la continuïtat a la Segona Divisió Femenina.

A falta de dues jornades per acabar el campionat, el Sant Andreu sortia amb la pressió d’haver de guanyar l’Igualada després de la victòria del Cerdanyola davant l’Espanyol per assegurar-se la permanència. D’aquesta manera, abans dels partit els nervis eren presents a les jugadores quadribarrades, que necessitaven la victòria per jugar tranquil·les el difícil enfrontament la jornada següent contra l’Estartit. El triomf assolit deixa gairebé tancada la salvació, tot i que encara hi ha un mínim risc. En cas de derrota andreuenca en la darrera jornada i de victòria del Cerdanyola, tots dos equips quedarien empatats a punt. Decidiria llavors la diferència de gols general –la particular està empatada– i, per ara, aquesta és molt favorable a les andreuenques: 14 gols.

Així doncs, tant el vestidor andreuenc com el cos tècnic amb la victòria contra l’Igualada van celebrar la permanència de la categoria després d’un any molt complicat on la plantilla ha patit diversos contratemps, sobretot en lesions de llarga durada en més d’una jugadora. També, les sancions han estat motiu de baixes a les files andreuenques, especialment la jornada anterior quan l’àrbitre va expulsar a tres futbolistes amb vermella directa.