El femení guanya onze jornades després

02.02.2015 11:26

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu ha aconseguit trencar una llarga mala ratxa en guanyar per primer cop després d’onze partits sense fer-ho. Després de la punxada la setmana passada contra el Vic, un rival directe en la pugna per la permanència, el Sant Andreu, dirigit per Sergio Martínez i Roberto Merchan es trobava en l’obligació de guanyar al Transportes Alcaine per seguir lluitant.

L’inici, força dubitatiu per part de les quadribarrades, ha estat intens per part les aragoneses que arribaven al Narcís Sala amb la necessitat de sumar tres punts que les allunyessin de la zona perillosa de la taula. Les visitants, molt motivades des del principi, han buscat amb insistència la porteria defensada per Vintró sense sort.

Poc a poc, el Sant Andreu ha anat quallant bones jugades que les apropaven a l’àrea rival. Passat l’equador de la primera meitat, sense ocasions clares per part dels dos equips, les locals s’han tret la por de sobre i han mostrat la seva millor versió davant un Transportes que s’ha vist superar per les quadribarrades.

Amb jugades de contraatac i anades i vingudes, el Sant Andreu s’ha imposat com a clar dominador del partit. Grans triangulacions i bones passades han atacat la porteria rival però sense aconseguir moure el marcador.

Després del pas pels vestidors, el guió ha canviat totalment i els dos equips han buscat porteria amb intensitat. Les aragoneses han tingut les seves ocasions però Vintró en diverses ocasions i Gemma sota pals han salvat el quadre local. Però les primeres en avançar-se han estat les quadribarrades; Laia Castilla ha aprofitat una gran passada de Marta Zaragoza per avançar al Sant Andreu al marcador.

Sense temps per gaudir de l’alegria, les visitants han reaccionat de la millor manera i només quatre minuts més tard, Teresa ha igualat de nou el matx en la sortida d’un córner. Un gerro d’aigua freda per a les quadribarrades, que han seguit fent el seu joc i buscant el premi final.

Amb el temps ja complert i quan el partit semblava finalitzat, novament Marta Zaragoza ha assistit a Carla Sagré, que després d’una cursa de 30 metres, ha definit al fons de la porteria i ha donat la victòria pel Sant Andreu, que ha guanyat després d’onze jornades en les que només ha sumat un punt. Després d’aquesta victòria, el Sant Andreu es situa a 5 punts de la salvació de la categoria.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu (2): Mireia Vintró, Eybis Medina (Clara Bujella, min 62), Júlia Jarque, Mariona Masferrer, Anna Llaona, Marta Zaragoza, Carla Sagré, Laia Castilla (Clàudia Granja, min 76), Marlene Villanueva, Carla Borràs (Gemma Casteló, min 46) i Yanira Penin

CD Transportes Alcaine (1): Nerea Gorro, Carolina Garcia, Laura Boix, Naima Garcia (Alejandra Berval, min 79), Diana Martín, Ana Saenz, Elena Pradilla (Irene Gamarre, min 68), Barbara Gallego (Laura Palomino, min 46), Carolina Del Pil, Rocio Siro, Teresa Rey.

Gols: 1–0, Laia Castilla (64’). 1–1, Teresa Rey (68'). 2–1, Carla Sagré (89')