El femení, finalista de la Copa Catalunya de waterpolo

19.09.2014 20:03

Barcelona (T.Martínez).- L’equip femení del CN Sant Andreu ha guanyat al Mataró La Sirena (13-8) en la primera semifinal de la Copa Catalunya. Les noies de Javier Aznar s’han classificat per la final del torneig amb una victòria de mèrit davant un equip que l’any anterior els havia deixat sense final de Copa del Rei.

El Sant Andreu ha anat sempre per davant al marcador i, sota el lideratge d’Helena Lloret, ha sabut gestionar el seu avantatge durant tot l’encontre. El resultat al final del primer quart indicava un 4-1 favorable a l’equip andreuenc, que ha patit més als minuts previs al descans, quan el Mataró ha millorat i s’ha apropat en el marcador per a posar un ajustat 5-3.

No obstant, al tercer quart el Sant Andreu ha obert un forat que l’equip del Maresme no ha pogut recuperar. Les noies de Javier Aznar, sobretot en el tram final d’aquest període, s’han mostrat molt efectives de cara a porteria per tancar un parcial de 6-3 que deixava el conjunt mataroní a cinc dianes de diferència. Aquesta distància s’ha mantingut a un últim quart més còmode que ha acabat amb el 13-8 final. Els gols d’Ona Messeguer, exjugadora del Sant Andreu, no han pogut neutralitzar l’efectivitat de Lloret, autora de 6 gols.

El Sabadell ha estat el vencedor de la segona semifinal, en què ha derrotat el Mediterrani per un clar 14-4. L’equip egarenc, absolut dominador del waterpolo nacional en categoria femenina, és el gran favorit per la final que es disputarà el proper diumenge 21 de setembre a les 11:00h.