El femení del CN Sant Andreu rep el segon classificat

31.01.2014 16:59

Barcelona (T.Martínez).- La segona volta de la Divisió d’Honor del waterpolo femení comença aquest dissabte a la tarda (16:30) pel CN Sant Andreu amb la visita del Mataró La Sirena. El conjunt del Maresme és un dels equips més potents de la lliga, i és que només ha perdut un partit en tot el que portem de primera volta. Va ser a l’últim duel del torneig, quan va caure davant el Sabadell, l’únic club que ho ha guanyat tot aquesta temporada.

Per tant, serà un partit complicat per a les noies de Jordi Timblau, que encaren la segona volta amb optimisme. Classificades per la Copa i terceres a la taula (amb 23 punts, els mateixos que el Mediterrani), l’objectiu del CNSA femení és acabar la temporada entre els quatre primers per disputar els play-off. Més lluny queda l’assalt a la segona plaça, que ocupa el Mataró i que es troba actualment a 7 unitats.

En l'últim precedent entre Mataró La Sirena i Sant Andreu, a la primera jornada de la lliga, l’equip del Maresme es va imposar per un clar 8-4. La intenció del grup dirigit per Jordi Timblau és, per tant, millorar el resultat obtingut llavors. A més, el CN Sant Andreu arriba en bona forma, i és que fa cinc jornades que no perd.

El partit començarà a les 16:30h de la tarda a la piscina Pere Serrat de Barcelona.