El femení deixa escapar una gran oportunitat per assegurar el tercer lloc

07.04.2014 23:56

Barcelona (G.Adalid).-El conjunt femení del Club Natació Sant Andreu va cedir un empat al derbi barceloní enfront al CE Mediterrani (8-8) i les noies van desaprofitar una oportunitat d’or per certificar la tercera plaça. El partit seguir un guió clar en el primer tram de part hi havia igualtat i en la restant un equip dominava sobre l’altre. L’anècdota del partit la trobem a la banqueta local, Xavier Julià va ser el substitut de Jordi Timblau que va ser la baixa destacable en la convocatòria.

Les waterpolistes de Jose Alcazar van donar la sorpresa inaugurant el marcador però les locals que en aquest partit van estar sota les ordres del Xavier Julià van ser capaces de reaccionar i van marcar el gol de l’empat abans que finalitzes el primer quart (1-1)

En el segon període les andreuenques van imposar el seu ritme en atac i demostrant una bona solidesa defensiva gràcies a bones intervencions d’Elisabet Gazulla fet que va provocar que l’equip dirigit per Xavier Julià anés al descans amb un mínim avantatge (4-3).

L’inici del segon temps va ser semblant al primer, en qual els tècnics van optar per tàctiques més proteccionistes aplicant la gran part de les forces en l’aspecte defensiu i això es demostra amb resultat del tercer parcial que reflectia un empat a 2 però el resultat global seguia sent favorable al CN Sant Andreu per un gol de diferència (6-5).

En el tram final de l’enfrontament el conjunt visitant va posar una marxa més en defensa i en atac i li va sortir bé l’aposta perquè va poder sumar 1 punt a la piscina Pere Serrats fet que li permet seguir tenint opcions per lluitar per la tercera plaça. (7-7).

El pròxim compromís del conjunt femení del CN Sant Andreu en la Divisió d’honor serà dissabte 12 d’abril a les 18h a territori andalús contra el CW Dos Hermanas.

Fitxa tècnica

Piscina: Pere Serrat.

CN Sant Andreu (8): Elisabet Gazulla, Helena Lloret (2), Sarah Orozco  (1), Maria Angeles Diaz, Alba Espinar, Gemma Casasayas, Carla Castella (2), Marta Recio (2) i Ariandna Espasa (1).     

 

CE Mediterrani (8): Cristina Perez, Laura  Vicente (1), Anna Gual (1), Teresa Gorria (2), Aroa Ardanuy (1), Mireia Bargallo, Elisabeth Hane, Hanna Vilanova, Paula Crespi (1) i Carla Toha (2)       

Parcials: ( 1-1 /3-2/ 2-2 /2-3 ) Total: 8-8