El femení de la UE Sant Andreu busca tancar la permanència

26.04.2014 13:19

Barcelona (C.Borràs) Aquest diumenge (17:00), el femení del Sant Andreu pot certificar la permanència un any més a Segona Divisió femenina a falta de dues jornades perquè acabi el campionat. Les noies de Toni Ocaña ocupen la onzena posició de la taula amb 24 punts, 3 per sobre del Cerdanyola, primer equip situat a la zona de descens. Així doncs, si aconsegueixen una victòria o sumar els mateixos punts que les vallesanes aquesta jornada aconseguiran l’objectiu de mantenir un any més la categoria.

Les quatribarrades s’enfrontaran contra el Igualada al Narcís Sala amb uns precedents no gaire favorables, ja que a l’anada el Sant Andreu va perdre per 2-1 en un duel on van gaudir de diverses oportunitats per aconseguir la victòria, que es va escapar en els minuts finals. Comptaran també amb diverses baixes a l’onze titular després de rebre vermella directa tres jugadores, Andrea, Marta i Júlia, en el duel davant del Sant Gabriel a l'anterior jornada. Pel que fa al Cerdanyola, tenen un partit a priori més complicat contra l’Espanyol B, proclamat campió de lliga la jornada passada.

Les jugadores del Sant Andreu, però, jugaran sabent ja el resultat del rival. D’aquesta manera, en cas de derrota vallesanes, les quatribarrades sortiran al camp amb la tranquil•litat d’haver assolit l’objectiu. En cas contrari, hauran de saber enfrontar-se a la pressió d’estar obligades a guanyar.