El femení andreuenc no es pot relaxar

13.03.2015 17:17

Barcelona (G.Adalid).- El femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu s’enfronta al Dos Hermanas el pròxim dissabte a la Pere Serrat (17.45.h). Tot i que les noies de Javier Cortés ocupin la zona baixa de la taula, vuitena plaça, les d’Aznar no es poden confiar perquè les andaluses necessiten sumar per allunyar-se de la zona perillosa.

Les andreuenques tenen la moral pels núvols després d’aconseguir una important victòria a la Josep Vallès davant del seu rival directe per a la tercera plaça. Per segona vegada consecutiva van fer gala de la seva solidesa defensiva i en l'atac van estar més aviat pràctiques. L’equip no es pot relaxar i ha d’intentar seguir en aquesta bona línia per guanyar els partits que resten de la fase regular, contra el Sabadell intentar lluitar pel triomf, i d’aquesta manera beneficiar-se les relliscades que pugui tenir el Mediterrani. Les de Sants visiten la piscina del líder demà al matí (11.00.h).

El Club Waterpolo Dos Hermanas és un equip que juga sense complexos, li agrada jugar a l’atac i sempre intenta tutejar els rivals, independentment de qui tingui al davant. En la parcel·la ofensiva li està donant bons resultats (116 dianes) amb la jugadora internacional com a gran protagonista, Lorena Miranda (30) però al darrere no és conjunt gaire sòlid, i les estadístiques ho demostren: 168 gols encaixats, tercer equip més golejat.

El conjunt dirigit per Javier Cortés només ha sumat de tres en tres i en el 2015 encara no ha puntat. L’última victòria va ser el 13 de desembre enfront del Concepción Ciudad Lineal (11-8). La crisi de resultats està provocant que l’equip pateixi per mantenir la categoria. Tres jornades enrere va perdre contra el novè classificat, la Escuela Waterpolo Zaragoza (11-8). En la Divisió d’Honor Femenina el penúltim disputa el play off per la permanència i s’ha d’enfrontar amb el segon de la Primera Divisió, categoria que hi ha just a sota (actualment aquest lloc l’ocupa el Waterpolo 98.02).

En la primera volta el conjunt d’Aznar va guanyar per la mínima (12-13). El Sant Andreu va fer una gran primera part amb un gran treball al darrere i dinamisme en atac, fet que li va garantir anar al descans amb quatre gols d’avantatge. A la segona part va haver-hi un canvi de rol i el club sevillà va portar el ritme del partit, va guanyar els dos últims parcials, però el coixí aconseguit al primer tram va donar la victòria a les andreuenques.