El desplaçament més complicat de la temporada

14.03.2014 17:14

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu visita dissabte la piscina més complicada de la lliga. Les noies de Jordi Timblau disputaran el partit corresponent a la dissetena jornada contra les reines del waterpolo femení, el C.N Sabadell. Les vallesanes arriben al duel amb uns registres aclaparadors a la Divisió d’Honor. A més a més, la setmana passada van certificar la classificació per a la Final Four europea superant l’Olympiacos grec.

Després de vèncer amb comoditat el C.N Hospitalet, les andreuenques intentaran donar la sorpresa davant el rival a batre de les últimes temporades. Les jugadores de Timblau són terceres a la classificació – posició de play-off – però empatades a 33 punts amb el C.E Mediterrani. El conjunt barceloní també afronta un duel de dificultat a la piscina del segon classificat, el C.N Mataró, un fet que podria beneficiar el Natació Sant Andreu en cas de no trencar-se els pronòstics i sortir derrotat de Can Llong.

Per aconseguir la fita, les jugadores de Sant Andreu hauran de plantejar un partit gairebé perfecte i esperar que les sabadellenques no tinguin un bon dia. Les d’Ignasi Guiu no han perdut cap encontre en competició regular i han aconseguit uns números gairebé immillorables; en setze jornades han marcat 344 gols i només n’han rebut 58.

El matx també servirà per veure un cara a cara entre dues de les màximes anotadores de la competició. Mari Carmen García amb 60 gols, i Helena Lloret amb 59 intentaran continuar amb aquesta dinàmica per apropar els seus equips a la victòria. En el precedent de la primera volta, les sabadellenques van imposar-se per 6 gols a 15. A més, García també va guanyar el duel personal en anotar dues dianes més que Lloret.

L’enfrontament es diputarà dissabte a les 11:00 del matí a les instal·lacions del C.N Sabadell.