El comitè no perdona Nuha

10.09.2014 17:56

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu no podrà comptar a Badalona amb Nuha. El davanter ha estat sancionat amb un partit de suspensió després de l’expulsió per doble groga soferta el passat diumenge enfront L’Hospitalet. El comitè de competició ha desestimat el recurs que havia presentat el club quadribarrat perquè se li retirés la segona amonestació.

Malgrat que les imatges de televisió evidencien que, quan toca la pilota amb la ma, Nuha està desequilibrat pel frec a frec que havia protagonitzat amb el seu marcador, el jutge únic ha optat per donar validesa al que Varón Aceitón va escriure a l’acta arbitral. És a dir, ha donat per correcte la versió del col·legiat, que entenia que el jugador l’havia intentat enganyar jugant voluntàriament la pilota amb la ma.

El comitè argumenta la seva ressolució, injusta a tenor de les imatges, en que la targeta mostrada al jugador no es pot revocar en ser una “decisió arbitral de caràcter tècnic”. Així, com que “les apreciacions o valoracions de situacions del joc queden reservades a l’àmbit exclusiu del coneixement i competència del col·legiat”, el jutge entén que no pot canviar res del que indica a l’acta.

Per tant, el davanter no podrà participar en el duel de Badalona. I és que el Sant Andreu ja ha descartat la possibilitat de presentar un segon recurs al comitè d’apel·lació. Caldrà veure ara quina és l’opció escollida per Pere Belmonte ‘Piti’ per substituir-lo. L’opció més plausible és que li doni l’alternativa a Bruno Vinicius que, d’aquesta forma, seria titular per primer cop des que es va incorporar ara fa dues setmanes a l’equip quadribarrat.