El CN Sant Andreu esvaeix el somni del play-off

06.04.2014 13:40

Barcelona (G.Adalid).- Un empat a la piscina del Mataró s’hauria de considerar un excel·lent resultat. De fet, ho és. El CN Sant Andreu va donar la sorpresa al Maresme, un resultat, però, insuficient per mantenir les opcions del play-off ja que el Mediterrani també va puntuar contra un rival de la part alta com el Terrassa. Per tant, a manca de sis punts per disputar, set separen els andreuencs de la quarta plaça. El somni del play-off haurà d’esperar. Els locals van sortir amb les idees clares i en el tram inicial del partit ja guanyaven 2-0 però després d’aquest revés els visitants van reaccionar i el primer període l va finalitzar en taules (3-3).

En l’inici del segon quart el conjunt de Xavier Julià va seguir anant a remolc del ritme que imposaven els jugadors d’Albert Fernández, però en els últims compassos del període els visitants van aconseguir posar-se per davant en el marcador per primera vegada i van anar al descans amb un avantatge mínim (5-6).

A la represa tots dos tècnics van fer ús de plantejaments conservadors, destinant més esforços a la defensa, però el Mataró Quadis va poder superar la teranyina defensiva del Sant Andreu i igualar el matx (6-6).

En el quart període estava tot per decidir. Els primer a marcar van ser els maresmencs però els andreuencs van poder replicar, i fins i tot van tenir la última ocasió de gol amb superioritat numèrica però els barcelonins no van tenir la sort de cara i no van poder sumar la quarta victòria consecutiva (7-7).

El pròxim compromís en la Divisió d’Honor masculina del Club Natació Sant Andreu serà dissabte 12 d’abril a les 18h a la piscina Pere Serrat enfront del CE Mediterrani que ocupa la tan desitjada quarta plaça que a falta de dues jornades el Sabadell encara li pot discutir.

Piscina: Joan Serra

CN Mataró Quadis (7): Michal Diakanov, Albert Merino (1) , Francesc Sanchez (1), Silven Ivanov (2), Eduardo Minguez , Pol Barbena, Pau Bach, Victor Fernandez (1), Pere Estany (2), Pau Schinizer i Marc Pannon.

CN Sant Andreu (7): Ramon Santís, Adrià Sanz, Javier Gorria (3), Miguel Cidoncha, Sergi Trilles , Joel Esteller,  Flip Tenzera , Erik Brugé (1), Ricardo Gracia, Arnau Escarré (1),  Tomas Bruder (2) i Kevin Lenard.

Parcials: ( 3-3 /2-3/ 1-0 /1-1 ) Total: 7-7.