El CN Sant Andreu es proclama campió de Catalunya

20.01.2014 23:37

Barcelona (T.Martínez) Després d’una gran actuació en el campionat d’Espanya de piscina curta que es va celebrar a Castelló en què el CN Sant Andreu va aconseguir bons resultats (4t en masculí, campió en femení), l’equip de natació andreuenc ha aconseguit guanyar l’open de Catalunya disputat a Terrassa aquest cap de setmana.

Els nedadors Jèssica Vall (4), Juanmi Rando (3) i la jove Àfrica Zamorano (3) han estat els que han col·leccionat més metalls durant el campionat. Tres de les medalles de Vall, a més, han estat d’or. Jan Giralt, Marta González i Sandra Gracia han aconseguit la resta de medalles del club andreuenc a Terrassa.

El CN Sant Andreu ha estat el millor equip del campionat, amb 2.931 punts, més que el Sabadell i el Mediterrani, segon i tercer classificat respectivament. D’aquesta manera, el Club Natació Sant Andreu s’ha proclamat campió de Catalunya. A més, els nedadors andreuncs Juanmi Rondo i Jèssica Vall han estat els primers classificats del Trofeu Ciutat de Terrassa Memorial Jaume Cardellach.