El CN Sant Andreu comença l'any a la piscina del Mediterrani

10.01.2014 16:23

Barcelona (T.Martínez) Els equips masculí i femení del Club Natací Sant Andreu tenen una cita el proper dissabte a les instal·lacions del Mediterrani en un duel important per les seves aspiracions a la Divisió d'Honor de waterpolo. El partit masculí es jugarà a les 12:00; el femení, a les 13:30. Tots dos, a la piscina Josep Vallès.

Els nois de Xavier Julià s’enfronten a un rival directe en la comprimida lluita per la quarta posició de la lliga. Actualment el Sant Andreu és 5è, amb un punt més que el Mediterrani, que ocupa ara la vuitena posició de la taula classificatòria. Tots dos conjunts venen de perdre per un únic gol de diferència a l’últim partit de l’any 2013, al 21 de desembre, just abans de l’aturada de la lliga que es reprendrà demà.

El CN Sant Andreu haurà d’anar amb compte amb Germán Ignacio Yáñez, màxim anotador del conjunt santsenc amb 19 gols aquesta temporada. Parlant de xifres realitzadores, el conjunt andreuenc és un dels equips que menys marca en lliga (69 gols). Només l’Helios n’ha anotat menys. A canvi, també és la quarta millor defensa de la Divisió d’Honor de waterpolo.

Pel que fa a les noies, actualment quartes a la classificació amb 16 punts, és una oportunitat d’agafar el rival que es troba justament per sobre a la classificació. Per la seva banda, el CE Mediterrani suma 18 punts i buscarà distanciar-se d’un competidor directe i seguir l’estela del Mataró La Sirena, amb qui competeix pel segon lloc a la classificació. Més lluny queda l’imbatible Sabedell. Helena Lloret i Marta Recio, les dues màximes anotadores del club andreuenc, buscaran seguir marcant gols per a continuar la bona ratxa del segon conjunt més golejador de la lliga femenina de waterpolo, que ha guanyat els dos últims partits.