El CN Barcelona infantil, campió a Sant Andreu

21.07.2014 00:33

Barcelona (Ò.Dorado).- Sant Andreu ha reunit aquest cap de setmana les millors setze formacions mixtes de waterpolo per disputar el Campionat d'Espanya Infantil mixt per clubs. Les instal·lacions andreuenques han estat l’escenari del torneig que posava fi al cicle de certàmens estatals de les categories. El CN Barcelona s’ha alçat amb el títol mentre que els amfitrions no van poder passar de quarts.

L'equip andreuenc ha superat la primera fase amb dues victòries (5-14 enfront l’Urbat Ike i 5-15 davant el Waterpolo Murcia) i malgrat la derrota per 11-3 enfront el Barceloneta. A quarts, però, s’han trobat amb el futur campió, un CN Barcelona que es va imposar per 11-8 en un duel de gran intensitat. D’aquesta forma, el Sant Andreu s’ha quedat sense la possibilitat de millorar la tercera posició del darrer campionat, celebrat també a les instal·lacions andreuenques.

CN Barcelona i CN Caballa (12–8), per un costat, i CN Atlètic Barceloneta i CW Sevilla (9-3), per l'altra, han disputat les semifinals. Els darrer i definitiu partit ha estat el derbi entre els dos conjunts barcelonins, duel de gran rivalitat. El Barcelona s’ha imposat per 12-8. El metall de bronze ha estat per Sevilla, gràcies a la victòria per 9-3 sobre el CN Caballa en el duel andalús.