El calendari somriu al juvenil andreuenc

27.02.2014 13:00

Barcelona (T.Martínez) El Juvenil A andreuenc va aconseguir una victòria de mèrit en el primer partit de Rubén Garcia com a tècnic. El seu debut, a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, era complicat i l’equip es trobava a 7 punts de la salvació a falta de set partits per disputar-se. La situació era crítica, però els tres punts (0-1) aconseguits reforcen la moral del juvenil quadribarrat. La distància amb la permanència es redueix ara als quatre punts i la UE Sant Andreu depèn de si mateixa per salvar la categoria.

El calendari és favorable pels de Rubén Garcia, que només s’hauran d’enfrontar a un rival de la primera meitat de la taula (Badalona, tercer), just en el partit que tancarà la temporada. Per tant, la resta d’enfrontaments seran contra rivals directes. A la propera jornada, al cap de setmana del 8 i 9 de març, el Sant Andreu jugarà el derbi contra l’Europa a casa. L’equip gracienc és ara mateix l’equip que marca la permanència amb 25 punts, raó per la qual una victòria seria importantíssima.

Després tocarà visitar el camp de l’Atlético Baleares, 11è a la taula, a set punts del Sant Andreu. És a dir, just l’equip que es troba per sobre de l’Europa i que arribarà al partit contra els andreuencs després de jugar al camp de l’Espanyol. Per tant, és un rival que amb quasi total seguretat no arribarà amb la permanència sentenciada.

A la jornada 27 el Sant Andreu rebrà al Girona, penúltim classificat. El calendari no li somriu a l’equip gironí, que haurà de jugar contra Badalona i Espanyol abans de competir amb els andreuencs. El Girona, a més, està obligat a sumar algun punt en les dues properes jornades si no vol certificar de manera matemàtica el descens abans de visitar els quadribarrats.

Després, a l’avantpenúltima jornada, el Sant Andreu viatjarà a les Illes Balears de nou per a fer front al San Francisco, que ara mateix és l’equip de la zona de descens que es troba més a prop de la permanència (a 1 punt de l’Europa), en una situació semblant a la del Sant Andreu. A priori, serà un duel directe per la permanència arribat el moment.

El juvenil de la UE Sant Andreu tancarà la temporada contra Jàbac Terrassa i Badalona, equips que probablement no es jugaran res en termes classificatoris, cosa que pot afavorir el conjunt andreuenc. El calendari, juntament amb l’última victòria contra el Barça, reforça l’optimisme al Narcís Sala, però caldrà acompanyar-lo de bones actuacions si es vol arreglar la temporada amb la permanència. És en el tram final de l’any quan els equips de la part baixa ho donen tot i els andreuencs hauran de ser més regulars que fins ara si volen complir amb el seu objectiu. Els rivals no ho posaran fàcil.