El basquet i el futbol sala, en plena forma

16.01.2014 13:52

Barcelona (G.Adalid).- L’AE Sant Andreu està vivint un moment dolç gràcies als bons resultats de dos dels seus conjunts. Els primers equips de basquet femení i de futbol sala masculí estan a les places capdavanteres  en les seves respectives lligues. Se situen en quarta i cinquena posició, Aquest bons resultat són possibles gràcies a una progressió ascendent el seu joc.

Les andreuenques es mantenen en la part alta de la classificació de la Segona Categoria, a tres punts del líder i nomes a un de la promoció d’ascens (hi accedeixen els dos primers de cada grup). Les noies han estat força regulars (9 victòries de 13 possibles), tot i que van ser derrotades la setmana passada a domicili a la pista del Claror Sagrada Família (primera classificat).

Quan falten dos partits pel final de la primera volta, s’observa que la classificació està molt condensada. Hi ha set equips amb opcions per accedir a la promoció ascens ja que la diferencia de punts entre el primer i el setè classificat es únicament de quatre punts.   

Els nois del futbol sala van anar de menys a mes a mesura que anava passant les jornades. En un primer  moment tenint dificultats lluny del pavelló municipal Francisco Calvo, però en la sisena jornada l’equip va sumar la primera victòria com a  visitant  davant el Palau-solità i Plegamans per un clar 3-6.

A partir d’aquell triomf a terres vallesanes el joc de l’equip va millorar considerablement. Com a conseqüència es van veure bones actuacions del conjunt andreuenc en les jornades posteriors. Sobretot va quedar demostrat en l’ultima jornada de la primera volta  guanyant a  davant el CE Port  Barcelona   (tercer classificat) per un contundent 10-1.