El Badalona fa els deures en l’últim partit

07.08.2014 00:27

Barcelona (G.Adalid).- El CF Badalona serà el tercer semifinalista de la XXIX edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català després d’una jornada en la que s’ha hagut d’esperar fins a 109 minuts per veure gols. En primer lloc, el conjunt de Manolo Gonzalez i el Rubí han empatat a zero, resultat que s’ha repetit en el duel entre els vallesans i el Júpiter. En l’enfrontament decisiu, els escapulats han guanyat per 2-1 i ha confirmat el seu accés a la següent ronda.

En el primer partit de la tercera jornada, els clars protagonistes han estat els porters que han desbaratat els intents dels dos equips per fer gol. Tot i la diferencia de categoria, els vallesans han jugat sense cap mena de complex i, fins i tot, han estat els primers a crear perill a l’àrea rival, L’ocasió més clara dels homes de Julià Garcia s’ha produït quan Carlos Esteban rematava tot sol però Marcos ha estat capaç d’aturar la pilota amb els peus.

El Badalona no ha estat gaire encertat de cara a porteria però ha generat perill gràcies a les passades precises de Manu Balda cap als dos jugadors més avançats Esteve i Abraham. Cap d’ells, però, ha pogut marcar.

En el segon partit el Jupiter ha mostrat les seves cartes i, tot i ser un equip de Primera Catalana, ha jugat millor que els vallesans. De fet la primera ocasió de gol l’ha tingut el conjunt barceloní quan la rematada de Negro s’ha anat per sobre el travesser. L’acció més clara de l’encontre l’ha tingut el quadre de la Verneda. S’ha produït en els últims instants, quan Negro ha deixat l’esfèrica a Pau Darbra i aquest, amb un toc d’esperó, l’ha enviat al pal. El refús, tot i passar molt a prop de línia de gol, no l’ha pogut recollir cap davanter. De la seva banda, el Rubí no ha generat gaire perill tret de les accions a pilota parada i ha finalitzat la seva participació en el torneig sense haver marcat cap gol

En el tercer partit de la jornada, estava tot per decidir. L’equip que s’emportés la victòria seria el nou semifinalista dels Històrics. En el minut 19, s’ha trencat la ratxa de 109 minuts sense marcar per cap dels participants gràcies a un xut d’Alex Fernàndez des de l’interior de l’àrea que ha estat impossible d’aturar pel porter del Jupiter. Quatre minuts més tard Amantini ha fet el segon aprofitant una falta lateral. El conjunt grisgrana no s’ha rendit i en el minut 39 Ivan Enriquez ha retallat distancies després d’una gran jugada personal. Tot i això, no ha estat capaç de forçar l’empat.