El bàsquet andreuenc segueix en bona línia

23.02.2015 18:11

Barcelona (Redacció).- El bàsquet andreuenc continua en bona dinàmica. Els quadribarrats han sumat una nova victòria a domicili a la pista del La Salle Gràcia. El bon inici dels andreuencs ha estat clau per aconseguir un triomf que li permet mantenir aspiracions de lluitar a la part alta de la taula.

Deu hores del matí, pista descoberta, un fred que pela i un rival disposat a lluitar-ho tot. Amb aquestes condicions s'ha trobar el Sant Andreu a la pista gracienca. Malgrat això, lluny de queixar-se, han anar ràpidament per feina. Carles Surrà, amb 8 punts seguits (6 d'ells de triple), ha permès l'equip plantar-se al minut 3 amb un 2-9. Els locals només han aconseguit anotar en aquest primer quart des de l'exterior menter que els quadribarrats, amb un encert molt elevat, han arribat al final del primer període amb quinze punts d'avantatge.

En el segon quart els locals han aconseguit entrar en el partit amb una defensa en zona i a base d'intercanvi de punts, encara que un Jesús Vega i Marc Moya molt concentrats han ajudat el Sant Andreu a mantenir les distàncies. Al descans, el Sant Andreu dominava per deu punts.

A la represa el La Salle ho ha seguit intentant amb molta pressió però els quadribarrats han estat al seu lloc i han estat capaços de mantenir els deu punts a favor. Ja a l'últim quart, no hi ha hagut sorpreses. Gestionant el temps del partit amb possessions llargues i una bona defensa comandada per Víctor Domínguez o Joan Torne, s'ha arribat al final amb el 36-48 reflectit a l'electrònic. Victòria com sempre important en una taula igualada i que consolida una dinàmica favorable sis victòries en les darrres set jornades, forma immillorable d'arribar a un cap de setmana de descans.