El bàsquet andreuenc es posa de llarg

03.03.2015 14:31

Barcelona (Redacció).- La secció de bàsquet del Sant Andreu ha viscut una jornada de germanor amb l'acte de presentació dels diferents equips de l'entitat. El CEM Trinitat Vella es va omplir amb jugadors, pares, famliars, amics i simpatitzants del club que evidencien l'important suport que té el projecte esportiu, tot just començat aquesta temporada.

Sota l'himne del Sant Andreu i els seus noms per l'altaveu, han anar sortint les diferents categories del club. Després de la foto de cada equip, aquesta part va acabar amb una foto conjunta de tots.

Marc Moya, pes pesant de la secció com a coordinador, entrenador del femení i capità del primer equip, ha estat l'encarregat de fer el un emotiu discurs en el qual ha destacat que "hem suat molt per arribar fins aquí" i ha deixat clar que "hem superat molts entrebancs". Al mateix temps, ha remarcat "la gran il·lusió" que va sentir quan va veure el primer nen amb la samarreta quadribarrada.

També ha apuntat que "estem molt orgullosos de defensar aquest escut". El repte, ha afirmat, "és fer créixer l'entitat» i aconseguir que «l'any vinent siguem molts més nens".

L'acte ha continuat amb un partit combinat entre totes les seccions del bàsquet, moment distés que el cap de l'àrea social de l'entitat, Edgar Reig, ha amenitzat comentant les jugades per megafonia. S'han pogut viure moments d'allò més curiosos com ara quan Toni, jugador del primer equip, buscava la polèmica com a àrbitre o quan el tècnic del femení donava ordres a les seves pròpies jugadores contra les que s'estava enfrontant o en Yorane, jugador dels veterans amb dos metres deu d'alçada fent alguna esmaixada a un estil NBA.

L'acte ha finalitzar amb un pica-pica entre tots els presents. No ha faltar la conversa distesa i l'apropament. El bon ambient entre pares, seguidors, jugadors i jugadores ha mostrat que el projecte, tot just en el seu inici, van molt ben encaminat. Queda molta feina per davant però les bases són sòlides.