El Badalona, tercer semifinalista dels Històrics

04.08.2011 14:08

 El Badalona no va donar opció a la sorpresa i va imposar-se a Muntanyesa i Júpiter per convertir-se en el tercer semifinalista del Torneig d’Històrics. Els escapultats es jugaran la classificació per a la final davant l’Horta, en el primer partit de la jornada de divendres.

En el primer duel, el Badalona va ser superior a la Muntanyesa, però va haver d’esperar al darrer sospir per traduir-ho en gol. Mariano i Pugui podrien haver avançat els escapulats abans, però va ser Joaquín amb un xut des de la frontal qui ho va aconseguir al minut 44.

En el segon duel de la tarda, va saltar la, entre cometes, sorpresa. El Júpiter, de Primera Catalana, es va imposar als de Nou Barris, que van perdre tota opció de continuar vius. David, a passada de Xavi García, va obrir el marcador per als locals, que van demostrar ganes d’agradar la seva afició. Lluny de reaccionar, els groc-i-negres, amb poc rodatge, van veure com el seu rival podia haver aconseguit més gols. Al final, però, l’1-0 deixava tot obert per al tercer i definitiu duel.

I en aquest, el Badalona tampoc va fallar. Va dominar i, al 16’, ja es va avançar quan Robles va aprofitar una badada del meta Sergio. Sense gaires problemes, els escapulats van saber conservar l’avantatge fins el xiulet final.

El Torneig d’Històrics continuarà aquest dijous amb el quart i darrer grup. Espanyol B, Martinenc i Masnou es jugaran la darrera plaça per a semifinals.

Fitxes dels partits

Badalona 1 – Muntanyesa 0

Badalona (onze inicial): Marcos, Rebollo, Vázquez, Pelegrí, Ferrón, Pugui, Mariano, Joaquín, Soriano, Robert i Serramitja.

Muntanyesa (onze inicial): Marc Ramírez, Ferran, Borges, Barriendos, Achille, Edu San José, Miguel Rubio, Juanma, Fran, Ceballos i Edgar.

Àrbitre: Congost Larrosa. T.G.: - / Edgar.

Gols: 1-0, Joaquín (44’).

 

Júpiter 1 – Muntanyesa 0

Júpiter (onze inicial): Jaume, Guille, Kilian, Serrano, Ismael, Poche, Xavi Garcia, Peke, Raúl, David i Dídac.

Muntanyesa (onze inicial): Allueva, Comas, Ruben Giménez, Fran Rubio, Villegas, Dominique, Capazón, Peramos, Padilla, Edgar i Ferran.

Àrbitre: Molina Fernández. T.G.: Raúl / -.

Gols: 1-0, David (14’).

 

Badalona 1 – Júpiter 0

Badalona (onze inicial): Molina, Antonio Robles, Jorge, Álvaro, Manga, Goikoetxea, Sergio, Kante, Álex i Julian Robles.

Júpiter (onze inicial): Sergio, Aleix, Héctor, Israel, Pol, Masa, Ruben, Marcos, Elhadji, Éric i José Luís.

Àrbitre: Tomás López. Sense targetes.

Gols: 1-0, Robles (16’).