Duel per continuar viu a la lliga

07.02.2014 13:29

Barcelona (P.Mitjans).- Sense temps per pair la derrota de dimecres davant el CN Terrassa, l’equip masculí del Club Natació Sant Andreu juga dissabte la quinzena jornada de la Divisió d’Honor amb l’altre conjunt vallesà de la categoria, el CN Sabadell. La piscina de Can Llong serà l’escenari d’un enfrontament on tots dos conjunts necessiten refer-se dels últims entrebancs a la Divisió d’Honor per tal d’enganxar-se de nou a la lluita pel play-off.

Després de les dues derrotes consecutives contra rivals d’entitat, els nois de Xavier Julià tornen a disputar un enfrontament amb un conjunt de la “seva lliga”.  El Sabadell arriba un punt per sobre dels andreuencs i també un lloc per sobre de la classificació. D’aquesta manera, en cas de victòria escalaria una o dues posicions a la taula, a l’espera del resultat del Real Canoe, i no perdria l’esperança de poder disputar el play-off.

Per sumar els tres punts però, els nedadors de Sant Andreu hauran de millorar una faceta del joc que s’ha vist accentuada en els darrers partits: l’encert de cara a porteria. Dels dotze equips en competició només tres – el Waterpolo Navarra, l’Helios i el Concepción Ciudad Lineal – han marcat més gols que els andreuencs. Així, si es volen sumar els tres punts a domicili els atacants barcelonins hauran d'estar associats amb el gol.

El matx es jugarà dissabte a la piscina de Can Llong de Sabadell. L’hora encara està per confirmar.