Duel de més de tres punts

04.04.2014 17:31

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu disputa dissabte un partit decisiu per aconseguir el desenllaç esperat a la fase regular de la Divisió d’Honor. Les noies de Jordi Timblau reben la visita del quart classificat i rival directe, el C.E Mediterrani, en un duel on hi ha més de tres punts en joc; hi ha la classificació matemàtica per al play off de lliga.

Els dos conjunts barcelonins arriben al matx amb els mateixos punts. A més a més, tan andreuenques com marineres venen de guanyar el doble compromís que van disputar el cap de setmana passat contra Madrid Moscardó i C.N La Latina les primeres, i C.W Dos Hermanas i  C.N Rubí les segones. Sis punts que les reconforten de moral per encarar un enfrontament que marcà les dues jornades que resten.

L’equip que s'imposi dissabte farà un pas molt important en la competició. D’una banda, aconseguirà enfilar-se fins a la tercera plaça de la taula en solitari, i de l’altre, obtindrà el gol average particular. Dos factors clau per intentar evitar una quarta plaça que si bé dóna accés al play off, és la que s’enfronta amb el primer classificat i rival a evitar, el C.N Sabadell.

Perquè la victòria es quedi a la Pere Serrat, les de Jordi Timblau hauran de mostrar la seva millor versió de la mà de les seves jugadores referent, Helena Lloret i Marta Recio. Els 124 gols anotats entre totes dues fins el moment, haurien de servir de precedent per intentar superar la tercera defensa més sòlida de la lliga. En el partit d’anada que va acabar amb empat a sis gols ja es va veure molta igualtat entre els dos combinats, la mateixa que s’espera dissabte a la piscina de Sant Andreu.

El C.N Sant Andreu – C.N Mediterrani es jugarà dissabte a les 17:30 de la tarda a la piscina Pere Serrat.