Duel amb regust a play-off

24.01.2014 18:16

Barcelona (P.Mitjans).- El femení del Club Natació Sant Andreu visita dissabte la piscina del C.N Rubí on disputarà un partit transcendental per intentar refermar la tercera posició de la taula i continuar així en posicions de play-off. Les noies de Jordi Timblau afronten l’encontre amb la intenció de seguir amb la dinàmica positiva de les darreres quatre jornades en les quals només han deixat escapar dos punts.

El C.N Rubí – rival directe per entrar a les posicions que permeten competir pel títol de lliga –  arriba al duel en cinquena posició i amb quatre unitats menys que les andreuenques que ja en sumen vint. A les vallesanes però, els falta jugar el partit corresponent a la desena jornada que se celebrarà la propera setmana contra el Mataró La Sirena.

L’enfrontament de dissabte, a més de la importància per sí mateix, tindrà un al·licient afegit. Marta Recio i Beatriz Ortiz, dues de les màximes anotadores de la Divisió d’Honor femenina, es veuran les cares per continuar al capdavant de taula de golejadores i encaminar els seus equips cap a una nova victòria. Recio amb 36 gols i Ortiz amb 34 només estan per darrere de la màxima anotadora del la competició i del Sabadell, Mari Carmen Garcia.

El partit es jugarà dissabte a les 19.45h a la piscina de la Zona Esportiva Can Rosés de Rubí.