Dos representants del Club de Lluita Baró de Viver, amb la selecció espanyola

10.04.2014 16:22

Barcelona (T.Martínez) Dos membres del Club Lluita Baró de Viver formen part de l'expedició de la Federació Espanyola de Lluita que competirà al Torneig Internacional de Bucarest (Romania). Aquest torneig se celebrarà entre l'11 i el 13 d'abril a la capital romanesa. Entre els 28 lluitadors que han viatjat es troba José Saavedra, que formarà part del torneig de lluita lliure de la categoria cadet masculí. L'altre representant del Club de Lluita Baró de Viver és Roberto Cano, entrenador del club barceloní, i que també ha viatjat amb la resta de la delegació.

Aquesta experiència servirà a l'expedició espanyola per a preparar el Campionat d'Europa en categoria cadet i júnior. La selecció nacional, amb els dos membres del CLBV, començarà a competir a partir del divendres 11 d'abril, un cop s'hagin instal·lat les delegacions a la capital romanesa i estiguin sortejats els duels.

Quan acabi el torneig (13 d'abril), els lluitadors espanyols aprofitaran l'estada a Romania per quedar-s'hi tres dies més i així seguir entrenant i millorant de cara al futur. L'experiència internacional serà molt profitosa pels 28 lluitadors, 5 entrenadors i 2 àrbitres espanyols que s'han desplaçat a l'est d'Europa en una oportunitat única.