Dos partits de sanció a Patxi Salinas

30.01.2014 13:09

Barcelona (G.Pérez).- El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol ha fet oficials les sancions derivades de la darrera jornada de lliga a Segona B. Tal i com s’esperava, entre els castigats hi figura l’entrenador del Sant Andreu, Patxi Salinas, arran de la seva expulsió a Tarragona. En el seu cas, la suspensió serà per dos partits.

I és que el jutge únic el sanciona, d’una banda, per la pròpia expulsió, provocada arran de l’enfrontament dialèctic mantingut amb el seu homòleg del Nàstic, Vicente Moreno, al qual també se li ha imposat un partit. De l’altra, però, el comitè també ha tingut en compte el comentari escrit per l’àrbitre a l’acta, on indicava que l’entrenador basc es va negar a marxar al vestuari i es va quedar veient el final del partit des de la grada. Per això li cau el segon partit de sanció.

Per tant, Salinas no podrà seure a la banqueta el proper diumenge en el duel enfront el Reus al Narcís Sala. Tampoc podrà fer-ho la setmana següent, en el desplaçament a Llagostera.

Per al partit de diumenge, per cert, no hi ha cap jugador del Sant Andreu sancionat. Sí que serà baixa per suspensió un del Reus. Jaume Sobregrau va veure diumenge passat en el duel enfront l’Espanyol B la cinquena targeta groga del cicle i, per tant, se li ha imposat un partit de suspensió.