Doble de victòries a la capital

01.04.2014 01:13
Barcelona (G.Adalid).-L’Absolut femení del Club Natació Sant Andreu va sumar el ple de victòries en el stage madrileny dissabte va patir de valer per derrotar al CN Latina (8-9) que fins a l’últim alè les noies Javier de Pareja no es van donar per vençudes i en canvi diumenge el duel contra una coneguda rival de la Copa de la Reina el CN Moscardó va ser un triomf més fàcil de l’esperat (7-16).

En els primers compassos del partit de dissabte es va veure una igualtat màxima entre els dos conjunts, prova d’això la trobem que al final del primer període el marcador registrava l’empat a 1. En el segon quart les andreuenques van aconseguir una mínima avantatge a l’electrònic però a la segona part es va repetir la mateixa dinàmica i es va tornar a fer taules i en el tram final les visitants va tornar a tenir un gol de diferència i que els va ser suficient per sumar els 3 punts.

De manera positiva pels interessos de les waterpolistes de Timblau l’últim partit que van jugar a la capital espanyola va ser planer. Una de les claus per veureu-ho és que la diferencia al descans era de sis dianes, això va ser gràcies al gran segon període que va protagonitzar les davanteres andreuenques firmant un parcial (1-6). En el segon temps el Sant Andreu va seguir mantenint un bon ritme en atac i una bona solidesa defensiva i el conjunt no va poder retallar dos gols de diferència però va ser un esforç estèril per les locals perquè les visitants van guanyar per 9 gols d’avantatge. Helena Lloret va fer acte de presència al partit amb un pòquer de gols i amb aquests últims 4 gols en suma un total de 69 que la consolidant com la segona golejadora de la categoria.

El pròxim compromís de l’equip femení del CN Sant Andreu serà el pròxim dissabte 5 d’abril a les 17:30 a la piscina Pere Serrat enfront al CE Mediterrani. Un duel que decidirà quin dels dos conjunts es queda amb la tercera plaça i d’aquesta manera evitar al Sabadell en les semifinals del play-off.