Doble compromís a la capital

28.03.2014 17:40

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu disputa aquest cap de setmana dos enfrontaments de la Divisió d’Honor en menys de 24 hores. Les noies de Jordi Timblau viatgen a Madrid per veure’s les cares amb els dos conjunts de la ciutat. Dissabte ho faran amb el C.N La Latina en el partit corresponent a la divuitena jornada i diumenge, jugaran a la piscina del C.N Madrid Moscardó en el duel aplaçat de la setmana anterior.

A falta de quatre jornades per a la conclusió de la fase regular de la lliga - cinc per a Sant Andreu, Mediterrani i els respectius rivals a causa dels partits ajornats – el play off és a tocar. Les andreuenques són terceres a la classificació, empatades a 33 punts amb el Mediterrani que és l’equip que tanca els llocs de privilegi. El Rubí és el conjunt amb més opcions d’arravatar el play off a un dels dos combinats barcelonins ja que, a hores d’ara, és a només dos punts però amb un partit més.

Així doncs, els duels del cap de setmana són transcendentals perquè les noies de Timblau continuïn en les posicions capdavanteres de la taula. Després de perdre per un contundent 19-4 contra el Sabadell fa dues setmanes, les jugadores de Sant Andreu intentaran sumar novament de tres en tres per tornar amb els sis punts cap a Barcelona.

Per fer-ho hauran de superar a dos rivals de la part baixa. El C.N La Latina arriba a l’encontre en la desena posició havent sumat 16 punts. Per la seva banda, el C.N Madrid Moscardó suma 19 punts i és novè. En els precedents de la primera volta, les andreuenques van superar amb comoditat els compromisos contra les madrilenyes. Tots dos enfrontaments els van guanyar per cinc gols de diferència.

Dissabte a les 18:30 es jugarà el C.N La Latina – C.N Sant Andreu al Centro M-86 de Madrid. Diumenge a les 16:00 el C.N Madrid Moscardó – C.N Sant Andreu.

Helena Lloret i Carla Castella amb la selecció

Les dues jugadores del C.N Sant Andreu han estat escollides per Miguel Oca per participar en els entrenaments que la selecció espanyola realitzarà els dies 31 de març i 1 d’abril al CAR de Sant Cugat. Lloret ja havia format part combinat espanyol en alguna ocasió, la novetat ha estat la jove nedadora Carla Castella.