Doble campionat pel Congrés a la Copa Federació

07.06.2015 11:32

Barcelona (G.Pérez).- El Club Patí Congrés ha acollit aquest cap de setmana la Copa Federació de hoquei en categoria infantil i júnior. La jornada ha estat tot un èxit. Tant a nivell organitzatiu on l’entitat andreuenca ha deixat molt alt el llistó, com en l’esportiu. Els equips locals s’han emportat el títol.

Els locals han sabut aprofitar el factor pista que els donava el fet de ser amfitrió. Així, en categoria infantil, en semifinals han derrotat per la mínima el Manlleu (2-1) en un duel en el que han sabut patir. Ja en la final s’han imposat per 3-2 al Club Patí Vic. D’aquesta forma relleven en el palmarès a l’Igualada que, justament, la passada temporada havia tret el títol als andreuencs.

De la seva banda, l’equip júnior tampoc ha fallat. En aquest cas, ha guanyat tant la sefimina com la final amb més claredat. Així, primer ha superat el GEEIG per 2-6 en un duel que ha dominat amb autoritat. Després, ha derrotat en la final per 4-1 el Llista Lleida. D’aquesta forma succeeixen el Manlleu en el palmarès.

A banda del bon nivell esportiu, s’ha de destacar l’excel·lent qualitat de l’organització. Els sis clubs participants han expressat satisfacció per com s’ha desenvolupat la jornada, que ha finalitzat amb bona part dels assistents gaudint en directe i a pantalla gegant de la final de la Lliga de Campions entre Barcelona i Juventus.