Didac tornarà al quiròfan

03.03.2014 23:58

Barcelona (G.Pérez).- Didac no podrà tornar a jugar amb el Sant Andreu aquesta temporada. Quan el central andreuenc afrontava la recta final de la recuperació de l’operació a la que va ser sotmès al genoll dret, unes molèsties a l’articulació anàloga de la cama esquerra han aixecat l’alarma i la revisió mèdica ha confirmat els pitjors temors: caldrà tornar al quiròfan.

Fa gairebé tres mesos que Didac es va lesionar. Es va trencar el menisc del genoll dret. Va ser operat al novembre i, llavors, va iniciar la recuperació, que s’estimava duraria entre dos i tres mesos. De fet, ja tenia l’alta mèdica i els darrers dies ja entrenava amb els companys. El somni era poder tornar a temps per ajudar a l’equip en la lluita per la permanència, però no podrà ser.

Les molèsties aparegudes al menisc esquerre el preocupaven des de fa dies i les proves mèdiques han revelat el temut diagnòstic: una ruptura. Els metges han analitzat les diferents opcions i han apostat per operar. En els propers dies Didac se sotmetrà a una nova artroscòpia. Després, tornarà a passar per la fase de recuperació que, però, serà massa llarga i no li permetrà tornar a jugar aquesta temporada.

La seva baixa ha estat fins ara sensible i ho seguirà sent. Per tant, Martí Cifuentes continuarà només comptant amb tres centrals nats –Mozó, Melo i Azparren- amb la possibilitat de situar, en cas de necessitat, Carroza també a l’eix de la defensa.