Dídac Navarro: “L’equip s’ha tret un pes de sobre amb la primera victòria”

18.09.2011 12:37

 

El Sant Andreu va suar de vañent per aconseguir la primera victòria de la temporada. L'autor del primer gol va ser Dídac Navarro, jugador que enguany ha tornat al seu barri natal després de jugar a Espanyol B, Murcia B i Alacant. El central s'ha guanyat la confiança de Piti Belmonte i és un fix a l'eix de la defensa.

 

Felicitats pel gol i per la victòria. Sens dubte molt important oi?

La veritat és que sí. L’equip necessitava la primera victòria. Sempre és bonic guanyar a la lliga, i a més també he marcat. Estic molt content.

 

Com està el vestidor després d’haver aconseguit el primer triomf?

Doncs avui se’l notava molt feliç, com si ens haguéssim tret un pes de sobre. La veritat és que ens mereixíem els tres punts.

 

Què va anar diferent respecte els altres partit perquè aquest cop si que us enduguéssiu els tres punts?

Jo crec que res. Sempre tenim la mateixa idea de joc, que és tenir la possessió de la pilota. Ho vam aconseguir, vam tenir bons moments de possessió, vam crear bastants ocasions i jo crec que el que va canviar va ser la sort de cara a porteria. Va ser l’única diferència.

 

Abans de saltar a al gespa hi havia angoixa pel fet de no haver guanyat encara?

Una certa angoixa sempre hi ha perquè la confiança de l’equip baixa quan veus que jugues bé i no guanyes. La confiança baixa, però nosaltres estàvem convençuts que amb el treball a cada dia d’entrenament i cada partit, havia d’arribar la victòria.

 

Parlant d’entrenament, els dos gols van arribar en jugada d’estratègia. És un aspecte que treballeu especialment amb el Piti?

És un aspecte que es treballa molt en aquesta categoria. Hi ha molts partits travats i molts cops s’obren amb jugades d’estratègia. És un factor que treballem molt.

 

Passem a parlar de tu. T’has guanyat la confiança del míster i ho estàs guanyant tot.

Molt content. Qualsevol que tingui la confiança del míster se sent molt feliç. Jo el que faig és treballar cada dia com si fos l’últim i el primer a la vegada i ajudar l’equip en tot el que es pugui. Potser arriba el moment en que he de gaudir de moments des de la banqueta o la grada, però sempre seguiré amb el meu treball  ajuda a l’equip.

 

Últimament, el missatge del club és que cal competir cada partit i estar a part mitjà alta de la classificació. Ho comparteixes o t’atreviries a ser més ambiciós?

Sóc ambició en el sentit de que s’ha d’anar a guanyar cada partit. La dinàmica de l’equip dirà quins seran els nostres objectius. És molt d’hora per dir on podem estar. De moment hem d’anar a guanyar cada partit.

 

Tu abans de jugar al Sant Andreu ja tenies experiència a la 2a B. Creus que aquest any el grup III està més igualat que mai a causa de la reducció de pressupost de la majoria de clubs?

La veritat és que sí. Potser sí que és per la reducció de pressupost, però jo miro equips i veig molts jugadors que cada any hi són. El grup III sempre s’ha caracteritzat per ser molt igualat, i sempre hi ha sorpreses a la part alta i és una categoria molt complicada.

 

Sobre el paper, semblava que l’Atlètic Balears ha de ser el gran dominador del grup. Vosaltres que ja us hi heu enfrontat, creieu que realment són superiors a al resta?

Jo no veig cap equip superior a la resta. És un equip que té molts noms, però el futbol es fa en el moment, no vius del que has fet. Tenen molt bona tècnica individual, però el que importa és que l’equip faci un bon paper, i no només alguns jugadors.

 

Ara que tornes a ser a Sant Andreu, què tal has vist la grada com a jugador?

La veritat és que no m’he sorprès gaire. Jo de petit ja venia a l’estadi. El Narcís Sala és un camp que apreta, que la gent està ficada dins del partit. És molt bonic tornar a jugar al teu barri i que ve molta gent que fa temps que no veies a veure’t jugar, que la gent pel carrer et para i t’anima. El Narcís Sala és un camp que apreta i en aquests primers partits s’ha notat.

 

Moltes gràcies Dídac Navarro, i com dius al teu perfil de twitter esperem que continuïs complint el tu somni. Gràcies i molta sort per la visita a Mallorca.