Dia 1 amb Dinorah

10.07.2014 20:51

Barcelona (Ò.Dorado/G.Pérez).- Dia 1 de Dinorah Santa Anda da Silva i la seva empresa al capdavant del Sant Andreu. Els nous propietaris de l’entitat han començat a treballar aquest dijous amb la planificació de la temporada com a principal prioritat. Una jornada de molt moviment però poques notícies. I també d’impacte mediàtic.

Els responsables de l’empresa, finalment el nom oficial de la societat que agafa les regnes del club quadribarrat és Strategic Bussiness Development XXI Century SL, ja han treballat avui a les oficines del Narcís Sala. Durant tot el dia el flux de gent que s'ha apropat al club ha sigut constant. I es que l'entrada de capital no ha passat desapercebut pel poble andreuenc, en un dia en el qual hi ha hagut molt moviment per acabar de planificar la nova temporada i el canvi de l'organigrama del club.

Es tracta d'un projecte ambiciós, però en el qual encara queden per definir molts aspectes que es resoldran als despatxos del club a les diverses reunions programades. RTV Esports ha estat al Narcís Sala i ha pogut constatar el ressò generat per l'arribada dels nous inversors. Les fonts consultades, properes a l’empresa, han volgut deixar clar que serà un projecte seriós, ambiciós i que creu en la cantera. Tot i així, encara hi ha molts interrogants sobre el futur del club que esperem que es resolguin durant la pròxima setmana.

Martí Cifuentes i el seu ajudant han estat presents per parlar sobre la planificació de cara a la propera temporada. Justament, la seva continuïtat o no és una de les incògnites a resoldre. Per ara, no ha transcendit res. Altres jugadors renovats que han estat consultats per RTV han apuntat que es troben a l’espera de poder parlar amb els nous propietaris per veure quines són les seves intencions.

A mitja tarda del dijous, l’empresa ha donat el seu primer comunitat oficial. Ho ha fet a través de la web del club i amb un breu comunicat. Al text, a banda de confirmar la compra de les accions fins ara propietat de Manuel Camino, per part de Dinorah Santa Ana, s’indica que “la nova direcció garanteix la viabilitat econòmica i esportiva de la UE Sant Andreu i es compromet a mantenir els trets d’identitat del club, el nom de l’estadi, els colors de la samarreta i el seu lligam amb Sant Andreu, per iniciar una nova etapa d’èxits esportiu”.

El que també ha quedat clar ha estat l’impacte mediàtic de la notícia avançada dimecres a la nit per RTV Esports. La premsa, tant la generalista en les seves seccions d’esports, com l’especialitzada, tant de Catalunya com d’Espanya i d’altres països, es feia ressò de l’aventura engegada per l’ex dona del blaugrana Dani Alves. I les xarxes socials s’han omplert de referències.