Derrota intranscendent per acabar la lliga

25.05.2015 13:37

Barcelona (Redacció).- El juvenil del Sant Andreu, ja a Divisió d’Honor, ha tancat la temporada amb una derrota al camp del Blanca Subur. Els quadribarrats, amb l’objectiu acomplert, han pagat la falta d’intensitat i el fet de presentar un onze de jugadors poc habituals. Tot i la derrota, la satisfacció per la magnífica temporada i, sobretot, per l’ascens aconseguit és màxima.

L’equip, s’ha de reconèixer, ha completat un nefast primer temps. Dels pitjors de l’any probablement. I d’això s’ha aprofitar el conjunt local. La poca intensitats dels andreuencs ha provocat massa facilitat les coses als davanters rivals, que al descans ja havien sentenciat el duel. Armengol i Midgley en dues ocasions van anotar els tres gols.

Al segon temps, els canvis introduïts per Rubén García han fet millorar la cara a l’equip. Els quadribarrats ho han intentat però sense sort i ni tan sols han pogut maquillar el marcador. El 3-0 final, però, no suposa cap daltabaix. Simplement una petita decepció en una temporada plena d’alegries per a l’equip juvenil que, l’any vinent, jugarà a la màxima categoria.

Camp: Nous Pins Vens.

Blanca Subur: Cuberos, Angulo, Sergio Gómez (Riveros, 57’), Plazas, Montaner, Vidal, Armengol, Durango, Arnan (Pujol, 65’), Midgley (Navarro, 65’) i Álvaro (Escofet, 60’).

Sant Andreu: Pau Otero, Fábrega (Adrià López, 50’), Mikel Bergerandi (Cristian Pazo, 46’), Pol Huerta, Vives, Ortega (Oriol Fernández, 50’), Velarde, Párraga, Brian Ragageles (Alberto, 46’), Polo i Víctor Molina (Roca, 46’).

Àrbitre: Congost Larrosa: T.G.: Vidal, Pujol / Velarde, Párraga (2, 85’) i Pazo (2, 88’).

Gols: 1-0, Armengol (20’). 2-0 Midgley (31’). 3-0, Midgley (44’).