Derrota immerescuda en el primer assaig (2-1)

25.08.2014 23:15

Barcelona (C.Borràs).- El Sant Andreu no ha pogut superar l’Europa en la primera prova de la temporada. El conjunt gracienc s'ha imposat al marcador gràcies a dos gols en el tram final del partit. Tot i la derrota, les noies de Xavi Peris han quallat una bona actuació demostrant que poden ser un dels equips a tenir en compte durant la competició.

El 8 d’agost el femení quadribarrat es posava les botes per començar una nova temporada amb molts canvis respecte l’anterior, tant en el cos tècnic com en les jugadores. D’aquesta manera, poc a poc cada entrenament ha servit per anar-se coneixent entre elles i per agafar confiança de cara als moments clau. Dues setmanes més tard ha arribat el primer assaig per aplicar tot el treball realitzat contra l’Europa, amb una setmana menys de rodatge, però mantenint la major part de les seves jugadores a les seves files.

Des de l’inici ja s'ha pogut preveure el que esdevindria el primer partit de pretemporada, un duel amb poc ritme de joc i algunes imprecisions en les passades. A mesura que avançaven els minuts, però, el Sant Andreu amb més empenta que l’Europa ha atacat la porteria defensada per Mònica.

Passat l’equador del primer temps, després d’una bona acció individual, Marta Zaragoza ha marcat amb un fort xut que avançava a les visitants al marcador. Amb el gol, l’Europa ha intentat reaccionar a través de jugades a pilota parada que posaven a prova al conjunt quadribarrat.

La segona meitat, amb molts canvis en els dos bàndols, ha començat amb molta intensitat i amb les visitants molt obertes buscant profunditat. A falta de 20 minuts pel final un potent xut de Granados ha sorprès Sònia Llop i ha establert l’empat al marcador.

Quan semblava que ja estava tot decidit i amb el temps gairebé complert, Sango ha marcat el gol de la victòria per l’Europa després d’una jugada de Núria. A l’acabar el partit Xavi Peris, en declaracions a BTV, s’ha referit de l’objectiu de la temporada que no és cap altre que aconseguir la victòria en el primer partit de lliga, el proper 6 de setembre contra l’Estartit.