Derrota en l’amistós a la Verneda

11.09.2014 14:56

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu ha perdut per 1-0 en l’amistós que ha servit de presentació oficial davant la seva afició per al Júpiter. Els de la Verneda s’han emportat el trofeu Vila de Sant Martí gràcies a un gol de Xavi en els darrers moments d’un partit igualat i on Pere Belmonte ‘Piti’ ha donat minuts a jugadors poc habituals.

Així, els noranta minuts els ha jugat el porter suplent, Manu. També han participat Felipe, Adrià Borreda –improvisat lateral esquerre-, el juvenil Joel o Fran Leal, entre d’altres. En el primer temps, l’equilibri ha estat la tònica, amb opcions per tots dos equips. Bruno, per part del Sant Andreu, i Kuku, Fede i Mechi, per part dels locals, han tingut les millors ocasions. El gol, però, els ha estat esquiu.

Al segon temps, el Júpiter ha canviat gairebé tot l’equip. ‘Piti’ ho ha fet també, tot i que ha esperat una mica més per donar encara més temps de joc als menys habituals. Al final, han acabat entrant gairebé tot un equip titular, amb homes com Puerto, Nuha, Calderón o Lucas Viale, entre d’altres. La rapidesa de la davantera quadribarrada ha posat en problemes la defensa dels grisgrana que, però, al tram final s’han aconseguit desempallegar del domini.

Fruit d’aquest darrer tram amb més domini local, ha arribat el gol decisiu. Xavi ha culminat una bona acció d’atac del quadre de la Verneda. El Sant Andreu ja no ha tingut temps per reaccionar.

Al final del partit, ‘Piti’ no ha amagat que no marxava del tot satisfet de l’estadi grisgrana. L’entrenador andreuenc, però, ha donat per bo el fet d’haver pogut jugar en un terreny de joc de similars característiques a les que el Sant Andreu es trobarà el diumenge vinent al camp del Pomar per enfrontar-se al Badalona.

Camp: La Verneda. 200 espectadors.

Júpiter: Gabri, Ignasi, Jaume, Jordi, Mechi, Pau, Darbra, Aitor, Éric, Fede i Kuku. També han jugat: Poche, Buetas (ps), Santolalla, Edu, Serrano, Gueri, Prat, Álex, Iván, Xavi i Casillas.

Sant Andreu: Manu, Fran Leal, Adrià, Viale, Arthur, Alcover, Guzmán, Joel, Bruno, Víctor i Felipe. També han jugat: Azparren, Lucas, Llamas, Ibon, Calderón, Jefferson, Nuha i Puerto.

Àrbitre: Fernández Quintero. Sense targetes.

Gol: 1-0, Xavi (86’).