Derrota en front d'un Sant Just amb urgències

13.04.2015 16:38

Barcelona (Redacció).- El Club Patí Congrés ha encaixat aquest cap de setmana la novena derrota de la temporada en perdre per 4-3 contra un Hoquei Club Sant Just necessitat de punts per evitar el descens. Els groc-i-negres ha començat guanyant el duel però en el tram final, els locals – impulsats pels seus seguidors – ha capgirat el marcador i han sumat tres punts vitals.

Els cinc primers minuts de joc auguraven un encontre plàcid per al Congrés, i és que en dues jugades pràcticament consecutives Romà Surís i Oriol Palomeras, amb un gol cadascun, han fet pujar el 0-2 al marcador. La reacció del Sant Just ha arribat amb una diana d'Ortells que ha arribat cap al minut 9 de partit i ha donat ales als locals. Abans del descans, Palomeras ha tornat a situar una renda de dos gols per al Congrés i amb una rematada al segon pal ha fet pujar l'1-3.

A la represa, els jugadors del Sant Just ha fet una passa endavant conscients de que només els valia la victòria. El control de la pilota ha passat a mans del Sant Just i el Congrés ha disposat de diverses jugades aïllades de contraatac que haurien suposat la sentència. En una d'elles, el col·legiat ha xiulat penal però el porter local ha aturat el llançament de Surís.

I del 4-1 s'ha passat al 3-2 amb un altre gol d'Ortells – l'home més destacat del Sant Just – quan encara resta un quart d'hora de partit. El Sant Just ha continuat insistint a la porteria rival i ha trobat la recompensa de l'empat amb un gol de rebot de Bonet, després d'enviar el llançament de penal al pal. Quedaven 7 minuts i el partit no tenia un dominador clar. Una badada defensiva dels groc-i-negres ha permès al Sant Just firmar el 4-3 definitiu que feia esclatar les graderies del pavelló de la Bonaigua.

El Congrés encara ha disposat d'alguna ocasió per empatar el matx però el porter local ho ha evitat. Una derrota que deixa als barcelonins en la sisena posició – amb 35 punts – i amb 14 unitats de marge respecte el descens. La propera setmana, el Patí Congrés rebrà la visita a la pista Cristina Clota del penúltim classificat, el Cerdanyola.