Derrota dolorosa en el derbi

13.04.2014 23:00

Barcelona (G.Adalid).-El conjunt masculí del CN Sant Andreu va perdre el derbi davant el CE Mediterrani (6-9). Les errades defensives i el poc encert de cara a porteria va condemnar als andreuencs ha tastar el sabor de la derrota en l’últim partit que jugaven com a locals en el campionat de lliga.

En el primer tram de l’enfrontament l’equip local va imposar el ritme del partit i va aconseguir inaugurar l’electrònic gràcies a un bon  llançament de Joel Esteller. Però després de quatre minuts disputats, els waterpolistes de Marc Comas van reaccionar marcant dues dianes (totes dues firmades pel seu home gol German Yañez) que els va permetre finalitzar el primer quart amb la mínima avantatge (2-1).

En el segon període els de Sants seguien sent els dominadors tant en l’aspecte ofensiu com defensiu i van aprofitar aquest bon moment de forma per anotar tres gols. Els homes de Xavier Julià només van poder superar una vegada la porteria defensada per Diego Tebar després que Javier Gorria transformes una pena màxima (5-2).

A la represa el Mediterrani va seguir portant el ritme del partit i als cinc minuts de la segona part va aconseguir una diferència de 5 gols. Però després d’aquest revés el Sant Andreu va retallar distancies, situant-se a dues dianes de l’empat (7-4).

En els últims compassos de partit els locals es van dedicar a maquillar el resultat i com a mínim perdre amb dignitat. En el quart període tots dos conjunts van marcar dos gols (6-9).

L’últim compromís de l’equip absolut masculí del Club Natació Sant Andreu en la Divisió d’Honor serà el pròxim dissabte 26 d’abril a la piscina Sant Jordi enfront del Club Natació Catalunya.

Piscina: Pere Serrats

CN Sant Andreu (6): Ramon Santís, Adrià Sanz, Jackson Daniel,  Javier Gorria (1), Ivan Losa,  Sergi Trilles (1), Joel Esteller (1),  Flip Tenzera , Erik Brugé (1), Ricardo Gracia, Arnau Escarré (1),  Tomas Bruder (1) i Kevin Lenard.

CE Mediterrani (9): Diego Tebar, Roc Ferrer (1), Ricardo Aguiran , Daniel González, Adrià Carabi (1), Filip Cvetkovic (1) , Raimon Santiveri (1), Brader Nasser Al Dughther, Oriol Dalmau,  Pol Hodaly (1), Jose Rodriguez, German Yañez (3) i  Martí Estela.

Parcials: (  1-2 /1-3/ 2-2 /2-2 ) Total 6-9