Derrota dolorosa davant un rival directe

09.02.2014 22:57

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip masculí del Club Natació Sant Andreu ha perdut per la mínima (12-11) a la piscina del C.N Sabadell, un rival directe per lluitar per les posicions que donen accés al play-off de lliga. Els nois de Xavier Julià han disputat un partit molt intens que han deixat escapar en l’últim quart, fet que els deixa a vuit punts de la quarta posició.

L’encontre ha començat molt bé per les aspiracions andreuenques ja que s’ha arribat al final del primer període amb un marcador favorable de 2 gols a 4. Els de Julià han sortit connectats des del primer minut però en el segon quart ha arribat la desconnexió. El Sabadell ha capgirat la dinàmica del matx i ha aconseguit un parcial de 4 a 2 que ha situat l’empat al final de la primera meitat.

En el segon temps, els nedadors del Sant Andreu han tornat a agafar les regnes del joc i han sabut refer-se del gol en contra dels vallesans. Així, s’ha arribat a la conclusió del tercer període amb el marcador de 8 a 9 favorable per als visitants. En la darrera i última part, els sabadellencs han remuntat el duel fent valer el factor piscina i amb un parcial de 4 gols a 2 han establert el definitiu 12-11 a l’electrònic.

Vicente Matoso i Carlos Sánchez han estat els principals artífexs de la remuntada del Sabadell. El primer amb cinc dianes i el segon amb tres, han estat determinants perquè els tres punts s’hagin quedat a casa. Per part dels andreuencs, Javier Gorria i Tomás Bruder han sumat 7 gols entre tots dos però no han estat suficients per marxar cap a Barcelona amb un bon resultat.

Les tres derrotes consecutives de les últimes setmanes contra Atlètic Barceloneta, Terrassa i Sabadell, deixen els homes de Xavier Julià setens a la classificació amb 19 punts. Si bé abans d’aquests tres enfrontaments el play-off semblava possible, a dia d’avui ja és a vuit punts. Un coixí que sembla massa ample de poder remuntar. La propera setmana Club Natació Sant Andreu tindrà l’oportunitat de deixar enrere aquesta mala ratxa davant un rival de la part baixa de la taula, el C.N Barcelona.

CN Sabadell: Jose María Motos, Sergi Domínguez, Gustavo Marcos, Max Pugibet, Marc Soler (1), Carlos Sánchez (3), Vicente Matoso (5), Borja Fenoy, Gonzalo López-Escribano (2), Jorge Millan (1), Victor Cabanas i Jordi Mardones.

CN Sant Andreu: Ramon Santís, Adrià Sanz (1), Jackson Daniel, Javier Gorría (4), Sergi Trilles, Joel Esteller (1), Filip Tenzera, Erik Brugë (2), Ricardo Gracia, Arnau Escarré, Tomas Bruder (3) i Kevin Lenard.

Parcials: 2-4/4-2/2-3/4-2