Derrota clara a la piscina del líder

24.11.2014 01:26

Terrassa (Ò.Dorado).- El Club Natació Sant andreu ha caigut per 15-7 en la visita a una de les piscines més complicades del campionat. Els homes de Xavi Julià han estat superats de forma clara pel Club Natació Terrassa, conjunt que entrena Daniel Nart i que pretén trencar el domini imposat per l’Atlètic Barcelona durant els últims anys. Amb aquesta nova victòria, els egarencs es mantenen a la primera posició.

El primer quart ha estat un presagi del que ha sigut la resta del partit. Els locals han imposat el seu joc i gràcies a la bona circulació ofensiva i a la defensa asfixiant han endossat un parcial de 4 a 2 contra la porteria que ha defensat Aleix Badia. El meta andreuenc ha substituït per segona setmana consecutiva l’indiscutible Ramón Santís, novament absent per lesió. Lukas Duric ha anotat els dos gols pels andreuencs.

El Terrassa ha seguit practicant el seu joc durant el segon quart en el qual Sergi Mora ha estat l’home més destacat. Al descans ja superaven per 8-4 el CN Andreu. Novament Duric i Erik Brugué, sobre la botzina, han marcat els gols dels visitants.

A la represa, els homes de Xavier Julià han pujat la intensitat. Erik Brugué ha anotat el segon gol consecutiu després d’un bon cop de dits que no ha pogut aturar l’internacional Iñaki Aguilar. Aleix Badia ha permès que no augmentés la diferència en el que ha estat el millor quart de l’equip. Sergi Mora i Òscar Aguilar han sigut els protagonistes de les dianes locals durant el tercer període.

A l’últim quart els andreuencs han intentat retallar la distància però no han trobat el seu millor nivell. No han cregut en la remuntada i han patit a mans del primer classificat de lliga. Duric i Jaime Peiro han sumat els darrers gols pels visitants.

Especialment destacable ha estat el partit de Sergi Mora. L’internacional espanyol i màxim anotador del campionat ha estat l’absolut protagonista del xoc en anotar un total de set dianes. Exhibició memorable d’un dels jugadors més destacats de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo i que ha contribuït a que el seu equip segueixi invicte després de set jornades disputades. Lukas Duric, per la seva banda, ha estat el màxim anotador andreuenc gràcies als seus 4 gols.

Després d’aquesta derrota el Sant Andreu ocupa la setena posició i suma ja tres partits consecutius sense conèixer la victòria. La pròxima oportunitat de trencar aquesta ratxa negativa serà a la propera jornada, en el partit que els enfrontarà a la Pere Serrat contra el novè classificat, el Club Natació Poblenou.

Al final del partit Xavier Julià ha destacat per RTV Esports la dificultat de competir amb les baixes que té l’equip: “Han fet que sigui un partit molt complicat. Quan tenim a tots els homes recuperats podem tractar de tu a tu qualsevol equip de la categoría”. A més ha valorat el bon treball que està fent el club egarenc: “És un club amb pressupost que aposta molt pel waterpolo”.

CN Terrassa (15): Iñaki Aguilar, Xavier Serra, Sergi Mora (7), Ricard Alarcón (2), Oscar Aguilar (1), Donat Galeev, Francesc Sánchez (1), Esteban Gómez, Agustí Pericas, Iván Gallego (1), Ruben de Lera (3), David González i Pau Prieto.

CN Sant Andreu (7): Aleix Badia, Adrià Sanz, Jaime Peiro (1) Javier Gorria, Daniel Hernandez, Lukas Duric (4), Iván Losa, Eric Fernández, Erik Brugué (2), Samuel Balaz, Arnau Escarré i Tomas Bruder.

Parcials: 4-2 / 4-2 / 2-1 / 5-2. Total: (15-7).