Derrota andreuenca en el primer assalt

07.05.2015 10:32

Barcelona (G.Adalid).- El femení del Club Natació Sant Andreu ha caigut en el primer partit de semifinals del play off per títol de lliga enfront del Mataró-La Sirena (4-10). Les del Maresme han estat capaces de neutralitzar l’atac local efectuant una pressió a mitja piscina que ha dificultat cada jugada ofensiva. Les andreuenques no han estat capaces d’entrar en el partit en cap moment.

L’esquadra mataronina, dirigida per Florín Bonca, ha anat a pel partit des del primer instant i en la primera ocasió Arianna Gragnolati ha superat la portera andreuenca amb un llançament creuat. Tres minuts més tard Noelia Mora ha efectuat la rèplica local,però la italiana del Mataró ha tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa en la jugada posterior.

En el 5’ Ona Meseguer ha fet el tercer pel Mataró i després d’aquesta diana el marcador no ha registrat més variacions tots els intens per les noies d’Aznar. El pal en unes ocasions i les bones intervencions de la portera rival en d’altres ho han evitat (1-3).

En el segon quart el domini de les de la capital del Maresme ha estat absolut gràcies a una defensa sense errades i les andreuenques s’han anat desesperant en veure que la pilota no ha volgut entrar en cap dels múltiples llançaments que han efectuat. Els tres gols visitants els han anotat Ciara Gibson i Clara Cambray (1-6).

A la represa el Sant Andreu ha mostrat millor cara. Katelyn Rigler ha anotat des de la posició de boia després d’una bona assistència d’Ariadna Espasa. Però, de nou, les esperances de reduir la diferència s’han esvaït amb dos gols consecutius de l’esquadra visitant, anotats per Alba Bonamusa i Ciara Gibson. I, abans del final del quart, Gragnolati ha completat un ‘hat trick’ superant Gazulla després d’un temps mort (2-9).

A l’últim quart les andreuenques han maquillat l’electrònic amb dues dianes. La primera ha arribat gràcies a una pena màxima executada per Mireia Guiralt i el darrer gol de l’enfrontament l’ha fet Desirée Fajardo finalitzant una transició rapida conduïda per Eli Gazulla.

El Club Natació Sant Andreu està obligat a guanyar el proper dissabte (12.45.h) a la Josep Serra per forçar el tercer encontre de la sèrie i mantenir les opcions per plantar-se a la gran final del play off.

CN Sant Andreu: Eli Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret, Carla Castellà, Mireia Guiralt (1), Laura Roca, Katelyn Rigler (1) , Noelia Mora (1), Silvia Morell, Marta Recio, Ariandna Espassa i Desirée Fajardo (1).

CN Mataró-La Sirena: Amy Carlson, Arianna Gragnolati (3), Ona Meseguer (1), Júlia Soler, Alyssa Turza (1), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (2), Ciara Gibson (2), Marta Bach, Zoila Quesada, Aina Bonamusa, Júlia Nieto i Paola Trallero.

Parcials: 1-3/0-3 / 1-3 / 2-1. Total: 4-10.