Derrota a la pista del líder

27.04.2015 18:55

Barcelona (Redacció).- El Club Patí Congres va caure per 6-1 davant el líder de la categoria, el Girona CH, i no va poder revalidar la fita del partit d'anada. Els groc-i-negres van tenir opcions de tornar cap a Barcelona amb algun punt, però les intencions a la desesperada d'anar a buscar l'empat en els últims minuts els van acabar passant factura. Una derrota que deixa al Patí Congrés en una provisional cinquena plaça.

L'equip gironí, a un pas d'assolir l'ascens, va saltar a la pista conscient de la importància dels tres punts. Al minut 10 i després d'una falta directa molt protestada pels jugadors del Congrés, Pelicano va situar l'1-0 al marcador. El Congrés va saber reaccionar i, tres minuts després de la diana gironina, un xut des de fora l'àrea d'Albert Aubets va empatar l'encontre. Però la igualada es va trencar amb un altre gol de Pelicano a 10 minuts pel descans.

A la represa, el Girona va eixamplar diferències en una de les primeres jugades d'atac que va disposar i, el 3-1 que reflectia l'electrònic no es va tornar a moure fins els instants finals. Una part de la culpa la van tenir els dos porters que van aconseguir aturar totes les rematades. Fins que, a falta de 8 minuts per al final i de nou Pelicano va fer pujar el 4-1, també de falta directa. Un resultat que sentenciava el matx i que deixava al Congrés bolcat a l'atac.

Els últims minuts van servir al Girona per agradar-se amb el control de la pilota i per anotar dues dianes més que van maquillar un marcador excessiu pels mèrits que van fer els jugadors groc-i-negres. D'aquí a dues setmanes, el Patí Congrés tindrà l'oportunitat de retrobar-se amb la victòria a la pista Cristina Clota davant un altre conjunt gironí, el Lloret.