Derbi català per mesurar els ànims del Sant Andreu

24.03.2012 19:16

Partit atractiu el que es jugarà demà al Narcís Sala entre la UE Sant Andreu i el CE L'Hospitalet. Els homes de Piti Belmonte rebran un equip riberenc que és segon i que té entre cella i cella el playoff d'ascens. Si bé el primer lloc és força inabastable tenint en compte el sòlid lideratge de l'Atlètic Balears, l'Hospitalet ho té tot de cara per acabar la temporada entre els quatre primers. Al partit d'anada el Sant Andreu ja va patir les principals armes del conjunt dirigit per Jordi VInyals: la velocitat i les jugades d'estratègia.

En el duel disputat a la Feixa llarga el Sant Andreu va sortir adormit i ho va pagar car. En 17 minuts els locals ja dominaven per dos a zero, aprofitant la gran qualitat de David Haro i Sergio Cirio. Bé faria el Sant Andreu no cometre errors de concentració als primers minuts de partit, igual que va passar dimecres passat a Pinilla contra el Teruel, ja que els riberencs són un equip que va de cara a barraca i no especula gens amb el seu joc d'atac. A part de les grans armes que tenen als extrems, els blanc i vermells compten amb un experimentadíssim David Prats. El de Pomar, sense fer gaire soroll ja ha fet onze gols i és el pitxitxi de l'equip. Al migdel camp Rubén i Pitu ho juguen gairebé tot, donant control a l'equip i també gol en el cas de l'ex barcelonista, que ja en duu quatre.  En defense els germans Viale seran els dos centrals al Narcís Sala. Lucas ja va marcar a l'anada després d'una jugada d'estretègia, gran virtut del conjunt riberenc. Moyano, Dídac, Morales i companyia hauran de suar de valent per frenar les embastides dels visitants.

De fet és tot un repte mantenir la porteria a zero davant d'un equip amb tanat pólvora, però també serà difícil batre el porter Craviotto, el quart porter que menys gols encaixa de mitjana a la lliga. A la Feixa Llarga Marcos i Marc Martínez ja van veure porteria, però aquest cop el de Pollença no hi serà. Això sí, tornaran Nakor i Eloi, tots dos vitals per intentar aportar més clarividència a l'equip de cara a porteria. A més caldrà veure si Quim Araujo continua en estat de gràcia i marca per tercer partit consecutiu. Piti no podrà comptar, com ja hem dit amb Marcos, lesionat, i tampoc amb Nando sancionat. Però a més de Nakor i Eloi torna Llobet després de més de dos mesos fora dels terrenys de joc.Parlant de retorns, dues cares conegudes tornaran al Narcís Sala. Aday, encara pendent del seu estat de forma per saber si podrà jugar o no i Dani Guillén.

Aquests etmana havia de servir per mesurar les aspiracions finals que tindria el Sant Andreu en aquest grup III de 2aB. De moment el balanç és una victòria a casa contra el Dènia i una derrota a Teruel. En cas de victòria en el derbi català l'equip estaria a només 3 punts de la permanència matemàtica i continuaria mirant cap a dalt. Sens dubte un partit importantíssim davant l'equip català més en forma d'enguany.