Denuncien agressions dels vigilants del Reus

23.03.2015 22:50

Barcelona (G.Pérez).- Derrota a banda, la visita al camp del Reus va deixar un regust agre de boca a l’expedició del Sant Andreu. El motiu, l’actitud de la seguretat privada del club roig-i-negre. Ja en anteriors temporades, els seguidors andreuencs havien expressat queixes per l’actuació dels vigilants de l’estadi reusenc, però diumenge la situació va ser molt més greu. Tant que la família d’un dels jugadors quadribarrats ha presentat una denúncia per agressió contra un dels membres del dispositiu.

Així, i segons ha pogut saber RTV Esports, el germà del futbolista hauria estat seguint el partit amb membres de la penya Desperdicis. Ja al primer temps, hi va haver un primer incident amb vigilants privats quan el grup d’animació va intentar penjar una pancarta. La discussió va créixer de to fins que un dels guardes de seguretat va reaccionar violentament, traient una porra i colpejant al cap un dels aficionats. La intervenció dels Mossos d’Esquadra va calmar els ànims.

El pitjor va succeir al final del partit. El germà va anar a buscar la resta de la família davant la tribuna del camp, tot esperant la sortida del jugador quadribarrat. Llavors, un altre vigilant es va dirigir cap a ell i el va colpejar amb la porra. El pare es va intervenir per separar-los i també va ser agredit. Pel mateix guarda i per varis més que s’hi van apropar.

A conseqüència de l’agressió, tant el germà com el pare van haver de ser atesos. El primer té encara dolor a l’espatlla i el segon un fort cop al cap. Per aquests fets, la família ha optat per presentar una denúncia per una falta de lesions.

Per part de Desperdicis, la penya també ha donat la seva versió dels fets en un comunicat a través de la seva pàgina a Facebook. En l’escrit, qualifiquen de “totalment gratuïtes” les agressions i a l’hora de parlar de la situació viscuda pels familiars del jugador andreuenc la titllen “d’emboscada en tota regla”. A la vegada, demanen que la directiva del Sant Andreu “faci quelcom al respecte”.

La web Esportsdelcamp.cat ha informat que, de la seva banda, dos dels vigilants de seguretat també van presentar denúncia contra els familiars dels futbolistes davant dels Mossos d’Esquadra.